ik ben op zoek naar een persoon maar heb alleen de voornaam en de gemeente waar de persoon woont wat kan ik het beste doen?

verder weet ik bijna niks van deze persoon wel hoe de persoon eruit ziet. ik hoop dat iemand mij kan helpen hoe ik deze persoon kan vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt Facebook of Hyves proberen : bij het zoeken de naam + woonplaats intypen en dan hopen dat je de foto kunt herkennen, 1 miljard mensen zitten op Facebook, dus het proberen waard :-)

Ga naar iemand die goed kan tekeningen en laat hem of haar een compositieschets maken. En laat dan die compositieschets zien in de gemeente. Ik zou geen voornaam erbij zetten, dan heb je vrij snel een manier om de mogelijke vele reactie's te filteren. Wat je ook kunt proberen is naar gemeentehuis te gaan met je tekening tegenwoordig dient iedereen een foto in te leveren bij het gemeente huis. Waarschijnlijk mag de ambtenaar het niet zeggen wie het is en of die nog woont in de gemeente, maar mag wel door geven aan de persoon dat die gezocht wordt. Ik zou ook schrijven vermist.nl van de tros voor meer tips. Zij hebben een formulier die je kunt in vullen voor je vermiste persoon, dat zou ik ook doen of je wel of niet een foto, achternaam of zo hebt. Waarschijnlijk kom je naar aanleiding van de vragenlijst er achter dat je toch meer weet dan je denkt over deze persoon.

Bronnen:
http://www.vermist.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100