Sinds 3 weken heb ik een ingetrokken tepel, ook doet mijn borst er veel pijn, vooral als ik geen bh aan heb, wat zou dit kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er staat nergens hoe oud je bent. Als je erg jong bent zou het groeipijn van je borsten kunnen zijn. Ben je al volwassen, ga dan alsjeblieft als de sodemieter naar de huisarts! Dit zijn absoluut dingen waar je niet lichtvaardig over moeten denken. Hopelijk is het onschuldig en wellicht een ontsteking of mastopathie. Maar als vrouw moet je zuinig zijn op je borsten en regelmatig checken op veranderingen. Elke verandering is iets om mee naar de huisarts te gaan. Gaan hoor!

Meerdere vrouwen kunnen hier last van hebben. de antwoorden staan volledig beschreven op de volgende bron

Bronnen:
http://www.dokter.nl/index.php/Borsten/945...

Je weet vast zelf wel dat je niet met zo'n klacht door moet lopen en gewoon naar je huisarts moet. Het minste is een hardnekkige ontsteking maar ook andere kwalen kunnen pijn en een ingetrokken tepel veroorzaken. Na drie weken wordt het echt hoog tijd om een afspraak te maken voor meer duidelijkheid over wat er aan de hand is.

Wees zuinig op jezelf, zodra er tekenen zijn dat lichaamsdelen anders aanvoelen of eruit zien dan normaal en zelfs pij gaan doen dan blijf je daar niet mee rondlopen maar ga je naar je huisarts. Ik wil je absoluut niet bang maken maar bedenk dat 1 op de 9 vrouwen in haar leven te maken krijgt met borstkanker. Dus denk er niet te lichtzinnig over. Het kan natuurlijk gemakkelijk wat anders zijn, maar zolang je er geen huisarts naar laat kijken heb je gewoon geen duidelijkheid en blijf je met de klachten rondlopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100