Wat vind jij van mensen die heel veel "..." in hun tekst verwerken?

Ik vind het best irritant. Maar misschien ligt het wel aan mij, ik kan er bijv. ook echt niet tegen als mensen in van die hoofdletters gaan typen. Dat staat schreeuwend en overdreven.

Edit: ik bedoel geen citaten, maar mensen die zo typen:
Ik koop een bal....
en toen ging ik met de bal spelen.... en toen ging de bal kapot....

Van veel mensen die hier reageren met; ik gebruik het best vaak, daar zie ik het helemaal niet zo vaak van. Ja soms, maar niet opvallend vaak. Ik gebruik het ook wel eens, ik bedoel het ook niet voor mensen die het gewoon af en toe gebruiken. Er is maar 1 iemand op GV waar het nogal opvalt, omdat het echt onnodig vaak wordt gebruikt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb juist graag dat citaten letterlijk worden weergegeven.Hoofdletters in stripverhalen om de tekst kracht bij te zetten vind ik ook niet erg.

Hmm, ik heb er geen problemen mee als het ook echt iets toevoegt. Wat die hoofdletters betreft, dat vind ik ook echt heel vervelend!

Je mist in een tekstgesprek non-verbale interactie met je gesprekspartner. Die "..." geeft aan dat je wacht op respons, wat mij betreft. Ik doe dat eigenlijk best wel vaak. Nu niet, natuurlijk. Waarom vind je dat irritant eigenlijk? Vind je smileys en andere toevoegingen aan tekstgesprekken ook vervelend?

Ik erger mij er niet aan, ik lees gewoon.... Maar als jij het 'irritant' vindt, wil ik wel proberen meer rekening met je te houden..... ( Maar dit antwoord nog niet....)

Puntjes daar zit ik totaal niet mee... Overbodig hoofdlettergebruik daarintegen wel. Dat komt idd schreeuwerig over. Er zijn forums waar dat niet is toegestaan.

Het stoort mij toaal niet. Waarschijnlijk omdat ik het zelf vaak doe. Het betekent dan zoiets als: en vul de rest zelf maar in...

Ik doe dat best wel vaak, maar het is inderdaad eigenlijk wel irritant. Soms heeft het een toevoeging, in de zin van; maak zelf maar af.

tja ik ben sprakeloos Het vogeltje zingt zoals het gebekt is, wat kan ik anders?

ik ''gebruik'' heel veel van deze tekens. sttord het je, dan lees je het maar niet. simpel zat. het is voor mij een manier om nog duidelijker te maken wat ik zeggen wou en ''ergens'' de nadruk op te leggen.

Ik gebruik geloof ik best veel leestekens. Heb er nog nooit over na gedacht of dat irritant zou kunnen zijn. Normaal praat ik nogal met mijn handen, en best wel veel mimiek - ik denk dat ik door alleen te schrijven me een beetje beperkt voel in mijn uitdrukkingsvermogen. Als ik een brief schrijf, teken ik er ook nog vaak carricaturen bij (geen smileys) - nóg een beperking. Maar ik vind hoe iemand iets zegt/schrijft en wat hij/zij te vertellen heeft veel belangrijker dan de schrijfwijze van iemand. Daarom lees ik ook zonder problemen over alle verkeerde d-tjes en t-tjes en ei voor ij e.d. heen. Laat iedereen toch in zijn waarde - is er niet genoeg in je wereld om je wél druk om te maken?!?

Veel van wat je ergert aan een ander is terug te voeren op eigenschappen van JEZELF. Misschien hindert het je dat je niet altijd zo duidelijk overkomt als je zou willen en ERGERT het je daarom als anderen hun woorden 'kracht' bijzetten d.m.v. lééstékens!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100