doet een navelpiercing zetten en daarna erg pijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pijn(perceptie) is natuurlijk iets persoonlijks en niet iedereen zal dit hetzelfde ervaren. Wel ken ik er een paar die echt verschrikkelijke pijn hadden. De pijn kan ook erg lang aanduren en het plekje kan altijd gevoelig blijven. Hoe dit voor jou uit zal pakken, kunnen wij niet weten.. tip: denk ook aan het esthetische. Je maakt een gat in je huid, wat voor een "verstoring van de continuiteit van het weefsel" zorgt. In gewoon Nederlands: een wond. Hier komt dan (litteken)bindweefsel omheen (niet dat je perse littekens ziet hoor). Ik denk dat je later ook moeder wil worden? Als je buik opzwelt, rekt je huid uit. Zo ook je huid rondom de navel en kan dat kleine gaatje ineens een heel groot gat worden.. Maar dit even als een aandachtspuntje ;) Mvg, Arts in spé

Nou mij lijkt het wel pijnlijk al er een naald door je buik word geprikt...

Het doet even pijn(als of je in je vinger met een speld prikt)

Lijkt mij ook niet echt fijn ofzo. Heb je oorbellen? Dat doet ook pijn als ze geschoten worden maar daarna niet meer is denk ik hetzelfde bij je navel

Als je dat bij een ander doet, zul je er niets van voelen. Laat je het bij jezelf doen, heb je wel wat napijn, maar zorg iig voor een hygiënische verzorging van de plek.

dit doet veel pijn. en kan ook ontstoken raken dit overkwam een nichtje van mij ze had veel spijt van het laten zetten en wekenlang kon ze haar broeken vrijwel niet dicht dragen.

Ja dat doet heel veel pijn

Ja, doet behoorlijk pijn. Hangt misschien ook af van de gene die hem erin prikt. Maar ja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden dus even de tanden op elkaar.

uit mijn ervaring: ik wist niet dat het zo lang gevoelig kon blijven na het zetten van de piercing. natuurlijk voel je het zetten en dat is even pijnlijk maar wel een dragelijke pijn (er gaat immers iets door je huid heen) het kan heel lang duren voor het genezen is,(half jaar) en omdat het gebeid rond de navel erg bewegelijk is (bij elke stap en beweging zo ongeveer) zul je er vaak aan herinnerd worden dat je een piercing hebt :) ik vond het geen helse pijn, maar meer behoorlijk gevoelig in het begin. als jij een bikkel bent zal je niet heus niet hele dagen schreeuwen van de pijn tot het helemaal genezen is.

Mijn zus had er een gedaan en het doet verschrikkelijk pijn zij ze die van haar was ontstoken dus had ze er een dikke week last van

Doet Maar heel Even piin , het is meerendeels branderige gevoel. Maar je Moet na het zetten vAn je piercing, schoon houden anders is het risico groot dat het wordt ontstoken,, :)

Ik voelde er zo goed als niks van.daarna een beetje branderig maar dat heb je ook als je een oorbel laat schieten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100