Hoe heet die methode dat allergieën tegenwerkt?

Toen ik 6/7 was ben ik eens bij een donker geweest volgens mij Dokter Pol in Hoogezand. Daar werd ik eerst op allergieën getest. Ik had er meer dan 30. Daarna kwam ik terug en toen werden er allerlei ballen aan men gehangen met gewicht enzovoort. En misschien ook nog wat prikjes. En een week later waren ALLE allergieën verdwenen. Mijn moeder is vergeten hoe dat heet. Hoe heet z'n behandeling. En zijn er nog meer mensen die hier ervaring mee hebben bedankt!

Toegevoegd na 1 minuut:
Donker is natuurlijk Dokter

Toegevoegd na 1 uur:
De dokter heet Polman geen Pol

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste Patrick, Ik ben zelf ook arts in opleiding, maar wat je zegt komt me niet zo bekend voor. Was dit een gecertificeerde arts (BIG-register) en weet je misschien ook zijn specialisme (huisarts, huidarts etc), wellicht komen we dan dichter in de buurt van een antwoord.

Misschien NAET (Nambudripad's Allergie Eliminatie Techniek). Dat verbindt acupunctuur, kinesiologie, homeopathie, chiropractie, allopathie en allergologie met elkaar. Bij een allergie kun je zeggen dat het magnetisch veld van het lichaam het magnetisch veld van de andere stof, b.v. voedsel, afstoot. Deze strijd zorgt ervoor dat het lichaam zijn eigen energie verbruikt en hierdoor worden verschillende meridianen verzwakt of geblokkeerd, waardoor organen weer minder goed gaan functioneren. Door middel van handmassage, massagehamertjes en een acpasonic worden de meridianen (energiebanen) geherprogrammeerd. Na de behandeling is de afstoting van energiestromen verdwenen en wanneer de patiënt opnieuw in aanraking komt met de stof vertoont hij geen spoor meer van allergie, gevoeligheid of intolerantie.

Bronnen:
http://debiovlinder.nl/vlinder/modules/mas...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100