Bestaat er een goed middeltje tegen alcohol?

Vanavond doe ik een spel met drank, ik ben geen goeie drinker en daarom zou ik een middeltje willen hebben tegen alcohol. Iets dat de alcohol rapper doet verdwijnen ofzo, niet slecht worden

Toegevoegd na 30 minuten:
drinken doe ik zowiezo, dus help mij, water, eten,...

Toegevoegd na 1 uur:
Heel erg bedankt voor de goeie tips, als je nog iets te binnen schiet... zeg maar

Weet jij het antwoord?

/2500

Het middeltje is gewoon heel simpel.... Zorgen dat je steeds de ronde wint, dan hoef je niet te drinken.

Het enige goede middeltje tegen alcohol is het niet doorslikken. Dan pas blijf je met beide benen op de grond.

ik vind dit persoonlijk erg onverstandige spelletjes. als je toch zo nodig hier aan mee wil doen, drink dan tussendoor heel veel water, en zorg dat je goed gegeten hebt van tevoren.

Zo'n middeltje bestaat niet. De enige manier om niet dronken te worden is niet teveel te drinken. Dus als je nu al weet dat je vanavond (te)veel gaat drinken, weet je ook al dat je dronken gaat worden en morgen beroerd wakker zult worden. Vraag je af of dat het waard is...

Heel onverstandig om zo'n spel te spelen, je kunt het beter niet doen. Maar als je toch meedoet met dit spel moet je vooral zorgen dat je maag vol is dan zal de alcohol minder snel worden opgenomen in het bloed. Hierdoor krijgt je lever meer tijd om zijn werk te doen. Eten nadat je hebt gedronken heeft geen enkel effect. Het eten moet in je maag zitten vóór de alcohol.

Dat alcohol spelletjes niet goed zijn, is al meerdere keren beantwoord, dat doe ik dus niet meer. Als antwoord op je vraag, eet een uur tevoren een flink bord boeren yoghurt , en je verslaat al je vrienden.

Van tevoren vet eten. Bananen en warme melk (zuivel) schijnen goed te werken. Zelf niet uigeprobeerd.

De lever geeft absolute en onvoorwaardelijke voorrang aan alcohol ter verwerking. Dat betekent dat er geen enkel middel bestaat waarmee je de resorptie van alcohol kunt afremmen. Het enige middel is water, waarmee je de uitdroging die alcohol veroorzaakt kunt tegengaan.

Ik begrijp de vraag niet goed. Dus een middel om méér en méér te drinken zonder dronken te worden?? Als de vraag zo is dan: wij uit Zuid-Amerika eten veel vers vlees tijdens en ook vóór het drinken. Geen snacks en patat of zo. Of als wij veel gaan drinken, nemen wij een slok sla-olie puur, en drinken maar, want het alcohol blijft op de olie drijven, en dronken worden??? Geen sprake van, het vraagt naar meerrrrrrrrr.P.S. Niet iedereen kan tegen sla-olie. Toegevoegd na 5 minuten: Drink nooit koud water de volgende morgen met een kater, al heb je nog zo'n dorst. Neem, (als het kan, hetzelfde waarmee je begonnen bent die avond wéér in, maar niet té veel), of neem één of twee citroenen in, puur, zonder suiker of/en water.

Zorg dat je goed uitgeslapen bent, neem van tevoren een grote maaltijd met veel koolhydraten, vet en eiwit, zorg dat je voldoende vitamine B hebt, en probeer tussendoor zoveel mogelijk water te drinken.

Googelen. Je denkt dat je ziet wat er gebeurt, maar zo is het niet! Zorg dat je om de beurt drank haalt. Haal voor jouw ronde één bier, één jonge jenever, één alcohol vrij bier en één water in een borrelglaasje. Hij drinkt het echte spul, jij het alcoholvrije. Bij zijn rondje drink je gewoon met hem mee. Per saldo drink jij de helft van wat hij drinkt.

niet dat ik weet maar je kan ook bier zonder alcohol drinken

wij drinken bouillon om een kater te voorkomen als ik het wel heb heet zoiets anti dotum

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100