Ik heb vaak last van buikpijn, Neem er medicijn tegen maar die helpen niet!

Weet iemand hoe dit komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat valt zo niet te zeggen, want: wat voor buikpijn is het, wanneer heb je het, waar zit het, welk medicijn neem je en wie heeft dat voorgeschreven? Het verstandigste om te doen: naar de huisarts en precies uitleggen wat er aan de hand is. Die kan je verhaal aanhoren, je goed bekijken en dan adviseren.

Nee, niemand hier op GV weet hoe dat komt. Wij weten toch niet waar die buikpijn vandaan komt? Wat is de oorzaak? Is er al een diagnose? HUP! Naar de dokter!!

Het is niet raadzaam om vrij te verkrijgen geneesmiddelen zoals pijnstillers, spierontspanners, koortsremmers etc te slikken als je zelf niet weet waarvan je buikpijn hebt. Het middel kan erger zijn dan de kwaal. Wees wijs en ga naar de huisarts. Vernemen we nog wat het was? Beterschap....

Hoi dolfijntje, Graag zou ik je antwoord geven, kun je misschien iets specifieker zijn in je klacht? bv. Hoe voelt die pijn? Wanneer heb je wel buikpijn en wanneer niet? Sterkte!!

Grote kans dat je het zelf weet maar dat je een dokter nodig hebt om het juiste antwoord te vinden. Een huisarts stelt namelijk een aantal vragen waardoor het duidelijker kan worden waar te zoeken en heeft een aantal technieken tot de beschikking waaronder lichamelijk onderzoek en laboratoriumonderzoek. Maak daar gewoon gebruik van als je er zelf niet uitkomt na een poosje aanmodderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100