Hoe ervaar jij de wereld om je heen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"De wereld is een toverbal" met een hoog verrassingsgehalte. De ene keer positief, de andere keer negatief, maar wel sterk afhankelijk van je eigen ik en je eigen blik.

Ik ervaar het als mijn speeltuin... Toegevoegd op 10-06-2009 20:32:50 Heel hoog in de toren wil klimmen, dan doe ik dat. Het vergt wat inzet en doorzettingsvermogen, maar dan heb je ook wel een heel mooi uitzicht.. Of soms gewoon lekker schommelen...

het blijft me verbazen hoe zelfzuchtig mensen zijn (dit maakt me verdrietig) ik word wel blij als ik mensen zie die wel sociaal zijn. dan denk ik welkom in de grote mensen wereld.

Een groot mysterie waarbij vaker niet dan wel stil staat. Toegevoegd op 10-06-2009 20:53:37 Een groot mysterie waarbij JE vaker niet dan wel stil staat.

Ik zie het als iets dat steeds maar doorgaat. Ik sta er soms wel bij stil.

Als mezelf... Ik ben de wereld...

ik ervaar de wereld om mij heen met mijn zintuigen... Toegevoegd op 10-06-2009 21:36:27 met mijn oren hoor ik op dit moment: guru guru wahé guru guru ram das guru... met mijn ogen zie ik op dit monent de toetsen van de computer en het beeldscherm... met mijn neus ruik ik wierook... nag champa van satya sai baba... met mijn tast voel ik hoe ik zit op de bank, hoe mijn vingers bewegen over de toetsen, hoe de kleding mijn huid aanraakt... een haar kriebelt op mijn wang... met mijn tong en neus geniet ik van loukoumia... zo ervaar ik de wereld om mij heen... op dit moment...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100