menstruatie en opvliegers (niet in de overgang)

Ik ben sinds mijn 22 ongesteld en heb sinds die tijd last van opvliegers. Ik ben nu 33. Heeft iemand anders hier ook last van en hoe ga je hiermee om?

Toegevoegd na 15 uur:
Ik heb deze symptomen met mijn huisarts besproken en hij gaf aan dat dit kan voorkomen. Sommige vrouwen hebben daar last van tijdens de menstruatie. Het is niet allarmerend volgens hem..

Toegevoegd na 2 dagen:
Bedankt voor jullie reacties! Ik ben al aan de pil. Ik denk dat ik maar moet accepteren dat het hoort bij mij mijn ongesteldheisperiode.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben 31 en heb ook last van opvliegers, maar ook het gevoel dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Bij mij bleek het PMS te zijn, pre menstrueel syndroom. Ik ben weer aan de pil gegaan om de klachten te verminderen en het helpt wel. Misschien heb je hier iets aan?

Weet je zeker dat het opvliegers zijn, waar je last van hebt. Ik zou eens langs de huisarts gaan met je klachten, het kan natuurlijk goed iets anders zijn. Zelf heb ik problemen met mijn schildklier waardoor ik het ook ineens heel warm kan krijgen, dan loopt het zweet van mijn hoofd af, maar dit heeft niets met de overgang te maken.

Er zijn vrouwen die heel jong al in de overgang komen. Het lijkt me zaak dat je rap naar je huisarts gaat, zodat die het eens kan bekijken. Mogelijk zijn er medicijnen die je kunnen helpen. Ik zou hier niet zomaar mee door blijven lopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100