Hoe kan je je het best voorbereiden als je een week ziek bent geweest?

Ik ben een week ziek geweest op de middelbare school en ik weet niet hoe ik me nu moet voorbereiden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bel je klasgenoten op voor het huiswerk, begin alvast met leren en maken, en zorg dat je de stof die je gemist hebt sowieso al hebt doorgekeken (dan weet je tenminste waar de leraar over praat). Verder weet je ook al zeker dat je al die proefwerken/so's moet inhalen, dus ik zou maar vast beginnen met leren. Verder: Releax! Je bent ziek geweest, en daar kun je niet zo veel aan doen. Zorg dat je bij bent, dan komt het wel goed.

Ja, dan mis je best wat. Ga naar je mentor morgen en bespreek het met hem. En ongetwijfeld kun je van klasgenoten hun agenda even overschrijven . Dan ben je wat dat betreft weer bij. Het extra leren moet je dan goed inplannen deze week, zodat je zo snel mogelijk weer bij bent. Fijn dat je er beter bent!

Ik denk niet dat 1 week zoveel uitmaakt, ik ben van mij opleiding 38% aanwezig geweest 0x blijven zitten en het was een jaar geleden! Maar ik belde wel altijd mensen om te vrage wat het huiswerk was en of we toetsen hadden! Die ging ik ook voorbereiden in die tijd en me huiswerk goed maken zo kwam ik niet achter te lopen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100