Slaap je door blowen slechter?

Ik slaap altijd 9 uur per nacht. Van 10 tot 7. Vandaag toevallig niet omdat mijn vriend naar schiphol moet.

Toch voel ik me altijd moe. Kom dit door het blowen. Ik rook drie jointjes in de avond. Vanaf na het avondeten en de laatste net voor het slapen gaan. Op het werk ben ik altijd aan het gapen en men denkt dat ik niet veel slaap.

Weet iemand dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is makkelijk om er achter te komen of het door het blowen komt. Stop er eens een maand mee en bekijk of je beter slaapt. De kans dat het door het blowen komt is groot, je slaapt gewoon minder goed. Natuurlijk kunnen er ook andere oorzaken zijn, bloedarmoede bv, ben je na een maand nog steeds moe dan zou je eens langs je huisarts kunnen voor een bloedonderzoek.

Blowen maakt moe en suf Het stoned zijn kan ontspannen aanvoelen. Je voelt je moe en suf. Om die reden kan het lijken alsof het roken van een joint lekker is na een dag hard werken. Maar het verwerken van de joint kost ook weer extra energie. Door het langdurig blowen slaap je tevens minder diep. Hierdoor voel je je de volgende dag nog steeds moe. Je voelt je minder fit, dan wanneer je niet zou blowen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/versla...

Nee van bowen slaap slaap je niet slechter de kalmerende werking word door mensen wel die problemen hebben met slapen soms gebruikt om beter te slapen.Wel kan je door het gebruik overdag moe en suf zijn.

Natuurlijk komt dat door het blowen. Drie joints? Iedere avond? Geen wonder dat je steeds moe bent. Let wel, ik heb niets tegen blowen. Ik rook zelf ook zo af en toe eens een joint, gedeeld met vrienden. Maar je kunt het vergelijken met alcohol: niets mis met een keer doorzakken in het weekend, maar als je iedere avond twee flessen wijn wegtikt, kun je verwachten dat je overdag niet meer zo scherp bent.

je kan 3 joints ook met .1 gram per stuk draaien.. dus het ligt er een beetje aan hoeveel je erin doet. ik heb geen last van vermoeidheid en rook er soms wel meer(in het weekend) je zou het ook ergens anders kunnen zoeken: vermoeidheid: Volgens een Deense natuurgenezer is de oorzaak voedingsgewoonten. Zijn ervaring is dat zij meestal zondigen tegen de regels van goed en gezond eten. Ze gebruiken bijna uitsluitend wit brood, snoepen veel, drinken veel suikerhoudende frisdrank en nuttigen dagelijks bovendien grote hoeveelheden koffie. En het merendeel rookt daarnaast ook nog. ipv het daaraan te koppelen, het kan zoveel meer redenen hebben. misschien wel bloedarmoede? Toegevoegd na 11 minuten: Ik zou eerst even naar de doktor gaan en niet in eerste instantie zeggen dat je 3 jointjes rookt anders koppelen ze het gelijk. Toegevoegd na 1 uur: lees duidelijk: In Eerste Instantie. Wanneer daar niets uitkomt dan kan je het zeggen. [lees ook mijn reactie]

Bronnen:
http://www.gezond-vitaal.nl/Vermoeidheid.html

Ik heb zelf het idee dat je door blowen minder goed slaapt. Je valt wel meteen in slaap, maar je slaapt veel onrustiger. Ik weet ook bijvoorbeeld niks meer van mijn dromen wanneer ik een keer geblowd heb en word inderdaad enorm moe wakker. Ik raad je aan eens een paar dagen te stoppen met blowen, je zult zien dat je veel helderder wordt. Ik merk altijd als ik bijvoorbeeld een hele week hard heb gestudeerd erg helder ben en vervolgens wanneer ik blow, de volgende dag enorm moe en suf ben en dus totaal niet helder. Het lijkt me vrijwel zeker dus dat het door het blowen komt. Ik herken je klachten namelijk. Dit is voor mij ook een van de redenen om zo min mogelijk te blowen, je hebt het namelijk echt niet nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100