waardoor kunnen je tanden ineens los gaan zitten als de tandarts net drie mnd klaar is met je gebit opknappen??

heb twee mnd bij een tandarts gelopen om mn gebit op te laten knappen,zag er heel netjes uit.Twee mnd later kom ik tot de ontdekking dat bijna al mn tanden los zitten.tandarts zegt van niks te weten!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan vond je tandvlees de behandeling niet zo leuk denk ik.

Zie onderstaande link, wellicht dat je hierin iets herkend want ik weet natuurlijk niet of je naast loszittende tanden nog meer klachten hebt als bloedend tandvlees. Ik ben absoluut geen tandarts en kan je zeker niet adviseren. Dit is een vraag die om een deskundig antwoord vraagt. Hoe dan ook, het lijkt me zaak om hierover verder (deskundig) advies in te winnen.

Bronnen:
http://www.mondhygienist.nu/mondgezondheid...

Mijn eerste reactie was: vraag het je tandarts. Maar dat heb je al gedaan. Dit lijkt me echter een ernstige zaak, zeker als het zo snel na zo'n ingrijpende serie behandelingen gebeurt. Ik bedoel, ik kan me voorstellen dat een behandeling een kans van mislukken heeft, maar een goede tandarts zou dat vooraf met je moeten bespreken. In dit geval raad ik je aan een second opinion te vragen. Iedere patiënt van iedere reguliere arts in Nederland heeft daar recht op. Je kunt je huidige tandarts vertellen dat je een second opinion gaat vragen, maar dat hoeft niet. Mocht er uit de second opinion komen dat je tandarts echt een fout heeft gemaakt, dan kun je daarna informeren naar de beste manier om een officiële klacht in te dienen. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat dit een geval is van domme pech, die zelfs voor de beste specialist niet te voorzien zou zijn geweest. De enige manier om daar achter te komen is: de second opinion. Ook als dit een bekende complicatie is, die bijvoorbeeld in 1 op de 50 gevallen voorkomt, had de tandarts dat vooraf met je moeten bespreken. Heeft hij dat niet gedaan, dan kan ook dat een reden zijn een officiële klacht in te dienen. Maar laten we hier niet te hard van stapel lopen met alle mogelijke negatieve scenario's. Eerst die second opinion afwachten, dan verderzien.

Je tanden kunnen los zitten door problemen met de tandwortels. Die kunnen ontstoken zijn. Je eigen tandarts zou daar antwoord op moeten geven en als die dat niet doet zou ik zeker zo snel mogelijk om een second opinion vragen. Je kunt misschien een doorverwijzing krijgen van de huisarts of een andere tandarts bellen en vragen om een second opnion.

Ik weet niet of je medicijnen gebruikt, maar bepaalde medcijnen laten je tanden uit je mond vallen als waren het eikeltjes van een boom. Anders even een second opinion vragen bij een andere tandarts.

Mijn verzekering Azivo Heeft een eigen tandarts ivm second opinion !!! Kijk of jouw verzekering dat ook heeft M vr gr Gien

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100