Krijg je kinderen door anale seks?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat lijkt me niet. Volgens mij zit daar geen toegang tot de baarmoeder.

De kans op een SOA worden stukken groter met het hebben van anale seks. Bij anale seks kunnen er wondjes onstaan bij lichaamsdelen van de vrouw. Er is geen contact slijmvlies contact bij 'normale' seks maar indirect wel bloedzaad contact. De kans dat een vrouw zwanger raakt van anale seks is dermate klein. Maar zeker niet onmogelijk.

Ja, dat kan theoretisch wel.. Bij een 'lek' in het darmkanaal, dat naar de baarmoeder/geboortekanaal/eierstok leidt. De kans dat er vanavond nog een meteoriet inslaat en al het leven op aarde uitroeit is statistisch gezien echter groter.

Voor een zwangerschap is het nodig dat zaadcellen bij een eicel komen. De eicellen zitten niet in de anus of endeldarm, maar zitten in de eierstokken en komen op een bepaald moment in de baarmoeder. Dat betekent dat zaadcellen alleen via de baarmoeder bij eicellen kunnen komen, en dus zal je voor een zwangerschap de zaadcellen via de vagina naar binnen moeten. kort gezegd: nee dus.

dat kan alleen als het tussen schot kapot is. de persoon moet wel een vrouw zijn dan Toegevoegd na 6 minuten: of je moet een kind krijgen als beloning voor die seks. maar dat is zeer illegaal. dat is mensen handel. het zou zeer abnormaal zijn. ik zou het walgelijk vinden.

In principe: Nee. Kanttekening: Sperma dat alnog in contact komt met de vagina kan wel tot zwangerschap leiden.

Je kunt er meestal van uit gaan van niet. Dat is in de antwoorden wel uitgelegd. MAAAARRR Je bent lekker aan het rommelen en draaien en keren en als sperma zich verspreid en door het gezellig gestoei alsnog in de vagina komt, zou dat toch tot zwangerschap kunnen leiden.

Hier krijg je geen kinderen van. Maar wel een opgerekte kringspier.

je anus is om te ontlasten, dus er moet daar iets uit in plaats van erin, je voorkomt een hoop narigheid de juiste ingang is de vagina daar iets dieper ligt de baarmoeder waar een bevruchte eicel zich ontwikkeld tot een kind

Wanneer je t puur en alleen bij het anale houd en je doet het met een man dan is daar geen sprake van. Wanneer je t puur en alleen anaal doet met een vrouw dan krijg je daar ook geen kinderen door omdat er geen baarmoeder in haar darmen zit. Alleen zorg er wel voor dat er hoe dan ook een rubber om heen zit want als je morst met zaad en het komt in haar vagina terecht dan kun je haar wel bevruchten ondanks dat je t alleen anaal gedaan hebt. ( de kans is niet groot maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit_)

Een geslachtsrijpe vrouw kan alleen zwanger worden door geslachtsgemeenschap te hebben met een man die geen condoom gebruikt bij het penetreren van de vagina. kunstmatige inseminatie is ook een middel om zwanger te geraken.Alleen zonder condoom afwisselend te penetreren in zowel de vagina alsmede de anus biedt wel de kans op zwangerschap maar ook op soa. Indien men uitsluitend penetreert met de penis in de anus en verder niet ,,knoeit,, na de zaadlozing, kan de vrouw niet zwanger worden. Als een partner met de mededeling komt,, ik ben zwanger van jou nadat.........,, dan kan men dat weerleggen door een DNA-test. Men kan natuurlijk ook knoeien met het ingespoten zaad om dat over te hevelen naar de vagina.

kan wel, als je klaarkomt en het zaad komt ook bij de vagina, kan het evt naar binnen 'zwemmen' alhoewel die kans niet erg groot is

Hoewel het de kans op een succesvolle zwangerschap aanmerkelijk verkleint, is anale sex ABSOLUUT GEEN betrouwbaar voorbehoedmiddel. De kans op zwangerschap is levensgroot aanwezig, zeker zonder extra beschermingsmaatregelen. Bovendien zijn er dermate risico's aan verbonden, zeker op de lange duur, en is de kans op soa's dermate veel groter, dat je het echt uistluitend zou moeten overwegen wanneer bij beiden de behoefte is aan anale sex, en nooit als alternatief voor voorbehoedmiddelen of ter bescherming van de veronderstelde fysieke maagdelijkheid (wat ook schrikbarend veel voorkomt). Toegevoegd na 2 minuten: De kans op zwangerschap is zeker niet denkbeeldig bij ieder contact tussen sperma en de vagina(wand). Ook bij onbeschermde anale sex is die kans dus bijna net zo groot als bij 'voor het zingen de kerk uit'. De openingen zitten zodanig dicht bij elkaar, dat enige overdracht door contact vrijwel onmogelijk is uit te sluiten.

(Nee alleen een enorme smeer bende.) Je krijgt behoorlijke verschillende uit een lopende antwoorden en je zult waarschijnlijk nu nog niet met zekerheid weten of t nou ja of nee is. Ga er bij twijfel dus van uit dat het antwoord ja is. En wanneer je dus liever nog geen kinderen wilt dan zorg er alstjeblieft voor dat je t veilig doet. T liefst pil in combinatie met een rubber die speciaal gemaakt is voor anale sex. En er is ook nog zo iets als een zaad dodende pasta te koop die zou je er ook nog bij kunnen gebruiken.

ligt eraan, doe je het 'safe' dan is de kans klein dat je ervan zwanger raakt, maar er blijft dan nog een kans over dat sperma alsnog in de vagina kan komen...dan moet je dus wel oppassen, klein risico dus voor anale seks en zwangerschap

Ligt eraan of je gesteriliseerd bent. Ligt eraan of je de juiste voorbehoedsmiddelen gebruikt Ligt eraan of je op dat moment vruchtbaar bent. Ligt eraan of je het op dat moment doet met een man of een vrouw. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je anale sex wilt toe passen om kinderen te krijgen. Maar als je graag kinderen wilt dan raad ik toch aan om het niet anaal te doen maar vaginaal. Dan heb je meer kans. Conclusie: Sluit het niet uit!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100