wat is nou een site waar goeie tips op staan om af te vallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op GV kom je genoeg goeie tips tegen. Bijvoorbeeld om eerst na te gaan hoe je op gewicht moet blijven alvorens af te vallen is bijvoorbeeld mijn standaardreactie.

www.kilootjeminder.be -Je krijgt er elke dag een aanmoedigende tip per mail -Je kunt een dagboek bijhouden over je gewicht, beweging, voeding -aan de hand van dit dagboek kun je allerlei grafiekjes bekijken -er staan leuke receptjes op -je krijgt maandelijks een verslagje van je vorderingen en nog veel meer....

Bronnen:
www.kilootjeminder.be

Afvallen doe je op maar 1 manier : Sporten + diëten. Je moet je calorieën verbranden door te sporten en diëten om voldoende maar niet te veel calorieën op te nemen. Beste manier om af te vallen via sporten is joggen. Het helpt je conditie beter te worden, botten te versterken, gezond te blijven. Joggen doe je met een bepaald tempo waarbij men niet buiten adem mag komen. Diëten doe je vb 5 dagen gezond eten en 2 dagen mag je dan iets extra's eten om je te belonen. Als je extreem dieet begint dan ontstaat vaak een jojo effect. Dan dieet je een maand en je verliest dan effectief een paar kilo's maar dan ben je dat beu en dan begin je weer enorm veel te eten met het resultaat dat je meer bent bijgekomen. Dit is een gekend fenomeen waardoor mensen enorm in massa toenemen. Veel moed !!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100