Koorts rond de 39 a 40. Maar verder geen pijn. wat kan ik het beste drinken?

Heb nu al een paar dagen flinke koorts dokter zegt dat aangezien ik geen pijn heb eigenlijk gewoon een beetje moet uitzieken.

Maar ik moet vaan naar de WC. logisch maar ik moet ook veel drinken voordat ik uitdroog maar wat kan ik het beste drinken. Water doe ik eigenlijk alleen met medicijnen. Smaakt ook niet echt heel lekker. Drink nu veel aquarius omdat daar vitamine ofzo inzaten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je niet misselijk bent, kun je alles wat drinkbaar is drinken op inderdaad , alcohol na. Daar komt bij dat koortsremmende pijnstillers en alcohol vervelende en zelfs gevaarlijke reacties met elkaar aan kunnen gaan. Vruchtensappen is een goede keus, maar ook thee , soep enz. Moet je wel spugen, houd het dan bij water en slappe thee met weinig suiker. Drink niet teveel vitaminedrankjes, dat belast de nieren en kan zelfs stapeling van vitamines geven. Vooral drankjes waar de vetoplosbare vitamines A en D in zitten moet je met mate nemen , houd de aanbevolen dagelijkse dosis (staat op het flesje) in de gaten! Dat je wat meer vitamine C binnen krijgt is niet echt een probleem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100