Als je 2 pillen per dag in moet nemen, 1 uur voor of 2 uur na het eten... hoe verdeel je dit?

En dan wel zonder er midden in de nacht uit te moeten om een tablet in te nemen...

Toegevoegd na 20 minuten:
Je moet het verspreiden over 24 uur. Als je dus om 6 uur ‘s avonds wil eten dan moet je hem om 8 uur of 5 uur innemen, ‘s morgens is dit lastiger want al sje om 8 uur wilt innemen dan moet je om 6 uur al eten OF om 5 uur de wekker zetten. Met het kerstdiner morgen wordt het nog lastiger want stel dat je om 6 uur begint dan ben je misschien (met 4 gangen diner) tegen 9 uur klaar en mag je hem pas om 11 uur innemen maar dan mag je dus de volgende ochtend pas om 9 uur ontbijten of nog steeds na een dag feesten om 5 uur wakker worden en om 6 uur ontbijten…

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eén een uur voor de lunch en de andere 's avonds voor het slapengaan. Dan verdeel je ze goed over de dag en weet je zeker dat je maag redelijk leeg is. Tenzij je tussendoor het een en ander naar binnen werkt. Toegevoegd na 34 minuten: Even recapitulerend: ik denk dat er bedoeld wordt dat je minimaal één uur voor of minimaal twee uur na de maaltijd moet innemen. Maar ja, dan wordt het zo'n lap tekst op dat minimale apotheekstickertje... Vraag even na bij apotheek of huisarts en gebruik desnoods even de spoedlijn van de huisarts. Je wilt tenslotte met medicijnen maar zonder zorgen aan je kerstdagen beginnen.

Als je 2 pillen per dag moet innemen hoef je dat sowiezo niet 's-nachts te doen lijkt me. In de ochtend neem je gelijk als je opstaat een pil, ga je douchen en aankleden en een uur na het innemen van de pil ga je ontbijten. In de avond neem je 2 uur na het avondeten een pil in.

De eerste 1 uur voor het middag eten en de tweede 2 uur na het avond eten. Als je rond 6 uur een kun je hem twee uur later innemen is geen nacht werk toch

de eerste 2 uur na je ontbijt en de 2de 1 uur voor je avondeten of 2 uur erna.

opstaan bv 9.00 uur eten en twee uur later innemen. 17.00 uur pil innemen en daarna eten. Of 18. 00 eten en twee uur later innemen. Het laatste lijkt mij handiger als je niet altijd op vaste tijden eet.

Als je hem om 11.00 en 23.00 uur inneemt kun je tot 9 uur ontbijten, om 12 uur lunchen en tot 21.00 uur 's avonds eten. Er staat toch niet op dat je perse 1 uur voor of 2 uur na moet? Waarschijnlijk minimaal, dus mag er ook 3 uur tussen zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100