waarom zingen mensen onder de douche?

dat wil i kheel graag weten!

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat ik me in de douche verveel en het is anders zo kalm.

68 procent geeft aan het ontspannend te vinden, maar dat is niet de enige reden…. ook “Omdat niemand mij daar kan horen” en “Mijn stem klinkt beter door de echo van de badkamer” waren redenen om te zingen in de douche.

Bronnen:
http://www.viva.nl/2010/05/12/vivablog-est...

een douche ruimte klinkt akoestisch en galmt een beetje... onder de douche staan de meeste goeie zangers een vrolijk nootje te zingen... en het is vaak gezelliger...

Als je doucht ben je kalm en relaxed dan ga je vanzelf zingen. Ook als je gestrest ben help zingen goed en combi met een douche spoelen alle gedachten van je lichaam ;-)

om uiting te geven aan het gevoel van geluk en ontspanning die een warme douche bij hen teweegbrengen :)

-Omdat de akoestiek in de badkamer vaak goed is en je ineens mooier blijkt te kunnen zingen dan in de huiskamer. -Omdat je jezelf daar goed kunt horen. -Omdat daar geen andere geluiden van bv. tv, radio of computer zijn. -Omdat je daar meestal geen apparaat hebt staan waarmee je muziek kunt produceren dus moet je je eigen muziek maken. -Omdat je daar lekker relaxed en ongestoord bezig bent.

Omdat de huisgenoten er dan het minste last van hebben.

Als je enkel onder de douche staat verveel je je gauw. Dus ga je zingen. Ook hoort niemand je (denk jij...) en is het ontspannend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100