hoe lang word ik later?

ik ben nu 1,73 lang en 16 jaar.
mijn vader is 1,83 en mijn moeder 1,70
ik weet dat ik erg laat ben met groeien bijvoorbeeld mijn tanden zijn pas 2 jaar geleden klaar met wisselen. hoe lang word ik ongeveer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een beetje kunt rekenen, dan kun je dat uitrekenen op deze site. http://www.gezondheid.be/INDEX.cfm?fuseaction=art&art_id=2351 Toegevoegd na 3 minuten: Je zou dus zomaar 1.90m kunnen worden. Hou wel rekening met een paar cm. speling.

Deze berekening moet je gebruiken: - jongens: (lengte van de moeder in cm + lengte van de vader in cm + 13) gedeeld door 2 - meisjes: (lengte van de moeder in cm + lengte van de vader in cm - 13) gedeeld door 2

heel drastisch je kunt een handscan laten maken daarmee kunnen ze vrij nauwkeurig de lengte bepalen die je krijgt. meestal doen ze dit alleen niet zomaar.je hebt dan een verwijzing van de dokter nodig. verder groei je meestal ook niet zo heel veel meer als je als vrouw ongesteld bent geworden.

Meestal is het: het gemiddelde van beide ouders met een marge van 5-10 cm, naar boven en naar beneden (doorgaans is de marge naar beneden kleiner dan die naar boven). In jouw geval kom ik uit op een gemiddelde van 1,765, dus dat zou een lengte kunnen worden van pakweg 1,70 tot 1,85.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100