ik heb een soort van pukkeltjes/bultjes op mn bovenarmen (en ook op mn kuiten trouwens), dit heb ik al van jongs af aan, wat kan ik ertegen doen?

Het is geen ziekte ofzo, ik heb gewoon van die pukkeltjes op mn huid, het heeft ergens iets weg van kippenvel, maar dat is het dus ook niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is zeer waarschijnlijk keratosis pilaris. Ongeveer 25% van de bevolking heeft dit soort pukkeltjes. Toegevoegd na 5 minuten: In de link mens-en-gezondheid staan wat mogelijkheden om te behandelen. Scrubben is ook een mogelijkheid, daarmee krijg je het niet echt weg maar het ruwe gevoel wordt wel minder. (bron: eigen ervaring) Verder kan een creme met ureum oplossing bieden. (bron: eigen ervaring)

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Keratosis_pilaris

Scrubben en vochtinbrengende creme smeren is het enige wat een beetje helpt. De een heeft er wat meer aanleg voor dan de ander, maar vele mensen hebben het wel ergens op hun lichaam.

Breng de scrub aan op een droge huid.scrub in cirkelende beweging, dan douchen.en insmeren met een bodylotion met urea.kneipp bodylotion voor probleem huid is een prima verzorgingsprodukt hiervoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100