Wat is jouw talent?

ieder mens heeft talenten , wat is nu de jouwe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als persoon ben ik liefdevol, begripvol, zeer geduldig, ik kan goed luisteren, communiceren, invoelen, meedenken. Verder kan ik goed koken en dichten, heb veel psychologisch inzicht en ik kan erg goed masseren.

Ik heb het talent mezelf te zijn... Is in feite niets om trots op te zijn, maar is wel zeldzaam hier en nu...

Mensen, die in de put zitten, weer aan het lachen krijgen!

Grappig dat je dat vraagt, want daar probeer ik nu juist achter te komen. Door mijn ontslag en de manieren waarop ik de laatste tijd ben afgewezen na een sollicitatie-gesprek ben ik er wel enigszins onzeker over. Wat ik echter wel weet is dat ik behoorlijk creatief ben. Bijkomend ben ik ook nog perfectionistisch, waardoor ik mijn eigen creaties vaak niet goed genoeg vind... Dat is iets waar ik dus overheen moet zien te komen. Maar ik kan dus erg leuk tekenen, schilderen, fotograferen en trouwens ook organiseren.

Ik ben een middenmoter in alles, kan schilderen maar niet opvallend, kan zingen maar niet opvallend, kan photoshoppen, kan fotograferen, kan managen, kan organiseren, kan communiceren, kan rekenen, kan programmeren, bedenk het maar en ik kan het wel. De enige manier waarop een van de aanleggen(?) opvallen is door hard hard werken.

ik kan heel goed zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en ontspannen... dit talent gebruik ik thuis, bij mijn werk in de gehandicaptenzorg en tijdens het masseren...

zwemmen

Ik ben ontzettend grappig, sociaal, sportief, slim, knap, ad rem, creatief en romantisch. Ik kan wel zeggen dat als ik iets bescheidener was, ik helemaal perfect zou zijn.

Ik heb erg veel geduld, en dan vooral met betrekking op kinderen. niet voor niets dat ik volgend jaar naar de PABO wil, komt erg mooi uit dus!

Mijn talenten zijn relativeren en out-of-the-box denken.

Dat ik nooit "nee" kan zeggen. Ben alleen niet blij met dit talent.

Ik kan goed organiseren en neem snel de touwtjes in handen. Ook kan ik stemmingen van mensen goed inschatten en weet ik snel de relaties tussen mensen etc.

Mijn talent is dat ik lief ben. Het heeft z'n voor- en nadelen.

Programmeren; lekker puzzelen en logisch nadenken. En doorvragen de diepte in. Moeilijk doen. Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan.

Manipuleren. Nee, ben er niet trots op...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100