werkt het spul 'wratweg' wel goed?

Ik heb het al 2 keer gebruikt en mijn wratjes zijn nog niet weg. Is dit normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt van meerdere factoren af. Veel behandelingen zijn na één maal niet afdoende en moeten herhaald worden. Wratten op de voetzolen zijn meestal een stuk hardnekkiger door de taaie eeltachtige lagen waar de behandeling, ongeacht of dat bevriezing of tinctuur is, moeilijker in doordringt. In het laatste geval kun je beter door de huisarts eerst een stukje weg laten snijden. Dat is een pijnloze behandeling omdat er door de wrat zelf geen zenuwen lopen. De vloeibare stikstof bij de huisarts of op de wrattenpoli van de dermatoloog werkt wat radicaler, dus meestal wat beter, maar kan ook wat gevoeliger zijn.

Dat is normaal. Je kan beter hiervoor naar de huisarts gaan. Die heeft betere middelen.

Of, en nu ligt het er aan waar je de wratjes hebt, maar er `s morgens over plassen helpt. Even laten intrekken en dan afwassen. Succes

Dat licht eraan waar de wrat zit en hoe lang die er al zit. Bij net opkomende wratjes op bijvoorbeeld je vingers zou het kunnen helpen (misschien). Bij wratten die al langer zitten of bijvoorbeeld onder je voet zitten zal het heel waarschijnlijk niet helpen. Wil je er zo snel mogelijk vanaf, ga dan naar de dokter. Dit is een goedkopere oplossing en ook een stuk sneller en definitiever. De stoffen die in de middeltjes zitten die je gewoon bij de drogist kan kopen (o.a. wratweg, wartner) zitten een veel kleinere hoeveelheid werkzame stof in. Daarom is de kans dat ze werken ook een stuk kleiner. Bij de dokter krijg je een veel grote hoeveelheid stikstof, die vriest het gelijk in, waardoor het afsterft. Werkt veel efficiënter. Wel vrij pijnlijk overigens, op handen valt het mee maar onder de voeten hou er rekening mee dat je een aantal dagen na de behandeling slecht kan lopen. Maar het werkt wel! Sterkte!

Bij mij werkte het in ieder geval niet, ook niet na meerdere keren proberen. Zoals hiervoor al vaker gezegd, naar de huisarts gaan is beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100