Wat kan ik doen als mijn vrienden om mij vechten?

Toegevoegd na 13 uur:
ik zal het even uitleggen,
in mijn klas heb je 4 vriendengroepjes (weet niet waarom)
ik ben dus vrienden met alle groepjes.
maar de mensen uit die groepjes mogen mensen uit andere groepjes niet.

het is een paar keer gebeurt dat ik in de ochtend bij het ene groepje zat en toen in de middag bij een ander.
en dat iemand uit het groepje waar ik toen niet bij zat boos werd op iemand uit het groepje waar ik wel bij zat.
en toen begonnen ze te vechten!
dan sta ik er een beetje bij en probeer ze te stoppen, maar ja dat lukt niet echt.

ik ben helemaal niet heel erg populair ofzo,
ik ben ook niet heel vrijgevig, ik koop bijna nooit snoep ofzo.
maar als ik het heb deel ik het wel,
maar andere kopen vaker snoep dan ik.
ik heb wel mijn samsung star weggegeven toen ik een nieuwe mobiel kocht.hier onder mijn vrolijke tekening om het duidelijker te maken :D
die paarse rondjes zijn mensen

Toegevoegd na 13 uur:
IK PROBEER NIET POPULAIR OVER TE KOMEN OFZO!
IK ZIT ER ECHT MEE

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek andere vrienden.

Gooi de handdoek in de ring....

Vragen of je vrienden een vredescontract willen tekenen.

Echte vrienden zoeken, en niet willen omgaan met mensen die je zien als een soort ´bezit´ of ´trofee´ waar ze om kunnen vechten. Toegevoegd na 1 minuut: Zie ook mijn antwoord op http://www.goeievraag.nl/vraag/vrienden-gelukkig-houden-uitleg.107963 Dat geldt natuurlijk nu nog net zo sterk als enkele dagen geleden. Toegevoegd na 3 minuten: Je hebt nog erg moeite met de definitie van wat echte vrienden zijn en wat ´vriendjes en vriendinnetjes - kennisen´ zie ik bij je reactie en het minnetje op mijn antwoord aldaar. Dan kan ik je eigenlijk alleen maar sterkte wensen.

Waarom vechten ze om je? kan zijn dat de een het voor je opneemt waar de ander gemeen doet of zo. Vind het een beetje raar dat twee jongens vechten om een andere gozer. Zoek uit waarom zodat je het op kunt lossen. Als het echte vrienden zijn blijven ze toch wel komen al is het apart van elkaar.

Volgens mij zijn het dan geen echte vrienden, maar zien ze jou als een soort trofee om mee te pronken. 'Kijk eens hoe leuk wij met Mitch omgaan, zo'n populaire jongen en hij wil bij ons horen, fijn voor ons, he?' Met dat soort vrienden heb je geen vijanden nodig. Ik denk dat je wat vaker moet zeggen wat je echt denkt en wat meer van de echte Mitch moet laten zien. Dan word je vanzelf wat minder populair en vechten ze ook minder om je. Dan merk je vanzelf welke kinderen jou leuk vinden om wie jij echt bent. Je kunt het ook gewoon op z'n beloop laten; als ze nu al om je vechten zijn het straks vanzelf je vrienden niet meer. Dat klinkt heel bot, maar werkt in de praktijk wel zo. Ze worden het vanzelf zat om voor jouw aandacht te strijden en de groepjes die zich beledigd voelen, gaan je vanzelf links laten liggen. Je kunt niet met iedereen dikke vrienden zijn, een dag heeft nou eenmaal maar 24 uur! Neem er genoegen mee als het grootste deel van de klas je gewoon aardig vindt, een klein deel je negeert en een klein deel 'echte vrienden' zijn. Dan ben je een gelukkig mens!

Je hebt pas iets gevraagd dat daar heel dicht bij komt, nl hoe je iedereen te vriend houdt. Blijkbaar kom je er met die antwoorden niet uit. Omdat je in zo'n vraag als deze wel heel weinig uitleg geeft, (ik kan me nl zo 3 totaal verschillende situatie hierbij voorstellen), met daarbij ook 3 verschillende anwoorden!!!!), vind ikzelf deze vraag op deze manier niet te beantwoorden. Ik ben bang dat je (weer) allemaal antwoorden krijgt waar je niet verder mee komt. Wat ik je dus zou aanraden: Praat hierover met iemand, je ouders of een goede oom of tante of evt de ouders van één van je vrienden. Dan kun je je probleem beter voorleggen en mogelijk kunnen zij je dan beter adviseren of de oplossing hiervan bij al die anderen ligt, of bij JOU!!!

Ik vind de vraag en de situatie dubieus. Ik zou het maar op een lopen zetten voordat de gangbang begint. In de film Le Parfum komt een de hoofdpersoon uiteindelijk om, in eenzelfde situatie. Of ben je soms rijk en vrijgevig? Dat is de vraag alleen maar dubieus, want dan weet je het antwoord zelf wel.

lijkt mij niet dat de mensen echt om jou vechten. jij kan je keuzes zelf al heel goed maken, en vrienden zijn met mensen uit groep a, b, c en/of d. je kan en hoeft niet met iedereen bevriend te zijn uit alle groepen, wat niet wilt zeggen dat je ruzie hebt met mensen met wie je minder bevriend bent. ik denk dat die groepen met elkaar ruzie hebben of je er nou wel of niet bij een bepaalde groep hoort. mensen die dit begrijpen en jouw kameraad zijn zullen jou ook niet als slap excuus gebruiken om te vechten met andere groepen. dat is groep e. dat mensen voor elkaar opkomen is normaal, maar vechten om jou ergens bij te betrekken is in mijn ogen ook geen echte vriendschap. ps. leuke tekening ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100