Spul voor pijnlijke knie, schouders enz. voor het sporten?

Ik heb er veel last van mijn knie met het sporten en ik heb gehoord dat er soort spul is dat het verkoeld voor het sporten. Alleen weet niet waar ik het zou moeten halen en hoe het heet?

Toegevoegd na 12 minuten:
Zelf had ik een keer een blauwe middelgrote tube gezien

Weet jij het antwoord?

/2500

Middalgang of tijgerbalsem, ik had het zelf ook altijd voor het sporten toen ik nog 13/14 was. bij mij bleek het groeipijn te zijn, moet je even mee naar de dokter, dan krijg je wel medicijnen

Je kunt Voltaren gel gaan proberen. Is speciaal bedoeld voor pijnlijke spieren en heeft een iets verkoelende werking.

Ik denk dat je Spiroflor bedoelt, ik geloof van VSM. Gewoon bij Etos te koop. En het helpt echt (bij mij althans). Toegevoegd na 23 minuten: deze is blauw (beetje turquoise-achtig) en middelgroot, dus..

perskindol cool is er in spray en gel eerst verkoelend en dan warm, vermindert kas op blessures

Bronnen:
http://www.perskindol.nl/pages/cool.asp

SRL gelei is perfect voor pijnlijke gewrichten, spieren of pijn bij verrekking, kneuzing of overbelasting voor spieren. Lees de bijsluiter op mijn bron.

Bronnen:
http://www.gezondheid.nl/medische-dossiers...

ijsgel gebruiken wij altijd werkt ontzettend goed

Bronnen:
http://fajdeboer.eu/pageID_3969322.html

Zo zie je dat er veel middeltjes zijn voor dergelijke blessures, mijn advies is Aloë Vera gelly, werkt verkoelend gaat door de huid heen en is zeer werkzaam, een natuurlijk middel, baat het niet het schaad ook niet , ik gebruik het al 25 jaar op allerlei kneuzingen schaafwonden en verder pijnlijke plekken bij jong en oud, ook te gebruiken tegen zonnebrand en voortijdens en na het zonnen, dit is mijn advies Aloë Vera Jelly Puur.

toko tholin helpt ook goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100