Hoe kan ik hele filmpjes kijken op pokerstratagy.com?

Misschien ken je die site wel, pokerstratagy.com. Je moet je gegevens invullen en dan kriig je 50 dollar aan startkapitaal op full tilt of ergens anders. Leuk, zou je zeggen, maar ik ben nog geen 18 en wil die filmpjes wel graag bekijken! Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan iemand anders vragen een account aan te maken. Ik vraag me echter af in hoeverre deze filmpjes echt interessant zijn. Zijn toch wel vaak de standaard filmpjes die je alleen helpen als je echt nog niks van poker weet. Wat is een straat etc. Via P2P sites zoals in onderstaande link kan je vergelijkbare filmpjes downloaden, ook van hoger niveau en ook heel veel afleveringen van bijvoorbeeld de WSOP, EPT, etc. terugvinden.

Bronnen:
http://www.thepokerbay.org/

Ik weet niet welke filmpjes je precies zoekt, maar als je op Google Video's zoekt op ""site:pokerstrategy.com" krijg je meerdere resultaten. Volg de link in de bron hieronder om ze te bekijken :D

Bronnen:
http://bit.ly/bpqTWJ

Op deze site krijg je verslagen te zien van Pokertournooien . Onder ander de European Poker Tour. Je moet je even aanmelden maar het is gratis. www.pokerstars.tv Toegevoegd na 2 minuten: Je hoeft je niet aan te melden. Alleen als je je favoriete toernooi wilt bewaren op mychannel kiezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100