Hoe kan het dat ik per jaar minimaal 2 x een keelontsteking heb?

dat vervolgens weer met antibiotica wordt opgelost.
maar wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien is er een achterliggende oorzaak. "Keelontsteking kan ook veroorzaakt worden door roken of drinken, gorgelen, vitaminegebrek of voedselallergie, en het kan een symptoom zijn van bloedaandoeningen zoals bloedarmoede". Dus als je je ongerust maakt, kan ik je aanbevelen om je huisarts te raadplegen.

Bronnen:
http://www.gezondheidsplein.nl/aandoeninge...

Het is dus je zwakste plek... Dat kan niet anders, je wordt gepakt op je zwakste plek... En het gebeurt net zolang of net zo vaak totdat je een oplossing hebt of totdat er een oplossing is... Jij weet niet wat er speelt met jou en je bent onderzoekende... Ik mag je geen antwoord geven omdat jij je eigen oplossingen moet vinden... Ik kan je wel een hint geven, Christiane Beerlandt en het boek De sleutel tot zelfbevrijding... Daar kun je het vinden, zij is veel beter daarin dan ik...

Bronnen:
http://www.christianebeerlandt.com/pagina7.html

2 maal per jaar is niets om je ongerust over te maken, de halve mensheid heeft dat. Uiteraard geldt, dat als je je wel ongerust maakt je je huisarts moet bezoeken, maar nogmaals, het is redelijk normaal.

Misschien ligt het aan jouw amandelen, als je die nog heb?

Wat dacht je van de anti-biotica zelf... Want als je zo vaak anti-biotica krijgt dan zal dit zeer zeker op de duur niet meer helpen... Gewoon uitzieken... En een beetje pijn in je keel ga je echt niet zo erg. Maar als je dit steeds bestrijd met anti-biotica dan zal dit steeds ten koste gaan van je afweersysteem... Als ik het goed heb moeten er minimaal zes maanden tussen twee kuren zitten. En is het zo'n beetje het laatste wat een arts zal voorschrijven...

Mijn vrouw had precies hetzelfde. Ze heeft haar amandelen eruit laten halen en het is over. Dus ik denk dat het daar aan ligt.

Dag eltigre, In het verleden had ik altijd keel klachten, dat is een stuk beter geworden, en moet U zeggen dat ik er nooit geen last meer van heb sinds ik het kruid fenegriek drink. Zelf denk ik dat veel melk producten er wel eens debet aan kunnen zijn. Misschien eet U veel kaas, worst, en andere dierlijke producten. U moet je voedingsproducten eens bij langs gaan. Ben ook meer honing gaan eten op mijn boterham. Het kruid fenegriek (informatie) heb ik in een word bestand staan. Mocht U er belangstelling voor hebben stuur me dan een prive bericht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100