Zijn er jongere gasten , zoals ik, die vaak met mannen het bed gedeeld hebben .. denken dat ze misschien weer naar de vrouw moeten ?

Ik ben zelf erg actief in de homowereld geweest, maar denk dat ik toch het weer wil proberen bij een vrouw. Heeft iemand hier ervaring mee ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet doen waar jij jezelf het prettigst bij voelt. Voel jij je fijn met een man, blijf bij mannen. Je moet niet tegen je "zin" in dingen gaan doen omdat je denkt dat normaal is. Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoel met mijn laatste zin natuurlijk NIET dat sex met mannen vreemd is.

Ik word verliefd op een persoon, niet op een geslacht. Beide geslachten hebben hun eigen kenmerken, al is iedereen anders. Bedenk wat je miste bij de mannen met wie je iets hebt gehad, en waarom je verwacht het bij een vrouw wel te vinden. De rest heeft gelijk: proberen kan altijd.

maak een keuze voor jezelf en niet voor iemand anders, ik bedoel: ga niet terug naar een vrouw omdat anderen dit van je verwachten... en maak zeker niet de fout om dat meisje zwanger te maken vóór je echt zeker bent, ik ben geen jonge gast maar heb deze fout 30 jaar geleden gemaakt, ik had het anders gewild

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100