Waarom heet een man met vieze praatjes tegen een vrouw een seksist, Maar als vrouwen het doen 100 ct per minuut?

Waarom heet een man met vieze praatjes tegen een vrouw een seksist, maar krijgt een vrouw die vieze praatjes ophangt tegen mannen 100 ct per minuut?

Weet jij het antwoord?

/2500

omdat dat haar werk is, en van die man een hobby...

Omdat meer mannen de wens hebben naar die praatjes te luisteren

Een vrouw moet soms ongewenst vieze praatjes aanhoren en mannen luisteren er graag en vrijwillig naar.

Wat vrouwen vies en beledigend vinden, vinden mannen over het algemeen lekker en opwindend. De meeste vrouwen bieden zich ook niet aan om beledigd te worden, behalve als ze er veel geld voor krijgen. Mannen zouden zich ook laten beledigen als ze er geld voor kregen, maar vrouwen voelen over het algemeen die behoefte niet om een man daarvoor te bellen en te betalen. Het windt hen niet zo op als mannen. Een man kan dan ook niet ongestraft elke vrouw vieze praatjes ophangen, tenzij hij er voor betaald. Deze vrouwen voorzien dan weer in een behoefte. De mannen die deze vrouwen bellen worden dan ook niet direct als ' seksist' gezien, wel als ze dat bij elke willekeurige vrouw zouden doen. Toegevoegd na 1 minuut: betaald moet natuurlijk zijn;' betaalt'.

Als die man ook in een hokje gaat zitten wachten op inkomende 100 cent/minuut telefoontjes van hongerige vrouwen, dan mag hij naar hartelust vieze praatjes verkopen (letterlijk).

In het eerste geval wordt er niet om gevraagd, in het tweede wel. Simpel toch?

de man belt bewust die lijn en wil het horen. Ik wil er niet zomaar mee lastig worden gevallen door een willekeurige man.

Omdat die man vrijwillig zijn genot uit oefent. en die vrouw bezig is met haar brood te verdienen.

omdat sommige meiden in hun wezen slet zijn Toegevoegd na 2 minuten: positief bedoeld he

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100