Zijn er erotische feesten waar je als vrijgezelle jongvolwassene uit je dak kunt gaan?

Ik ben jong en vrijgezel en het lijkt me leuk om weer een keer een one-night stand te hebben. Eerder ging ik wel eens naar Antwerpen naar een erotisch feest, maar dat wordt niet meer gegeven. Zijn er alternatieven waar je als single man wel wordt toegelaten? De meeste feesten zijn namelijk voor stellen of single vrouwen. En komen daar ook jonge vrouwen (18-30) of ligt de leeftijd ruim boven de 25?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan je inschrijven bij scoren.nl, en hopen op een date om samen naar een paren-avond te gaan. Er zijn er meer als jij!

Ja, die zijn er, maar die gemiddelde leeftijd inderdaad wat hoger.

Bronnen:
http://www.seksplezier.com/

Dat soort feesten bestaat wel, als je het net afstruint,kom je ze wel tegen. Maar het is niet de bedoeling daarvan, uit je dak te gaan,maar uit je pantalon.

Volgens mij bestaan er van die swingersfeestjes (weet niet of het precies zo heet), dat lijkt me wel iets voor jou.

ja hoor, je hoeft helemaal geen stel te zijn om binnen te komen je kan ook gewoon met je buurvrouw of gewoon met een vriendin die ook singel is , als jullie eenmaal binnen zijn , nou ieder zijn,haar eigen pad,dus hier paar feestjes je heb wasteland, bitch, pornstar, kliniek etc je het is allemaal wel met een dresscode

genoeg ! Same place in Amsterdam is een erotisch cafe. The Showboat in Zaandam is een parenclub waar ook alleengaande heren mogen komen zo ook parenclub Monique op vrijdags... have fun ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100