kun je heel graag met iemand (persoonlijk)naar bed willen, maar degene tegelijkertijd helemaal niet leuk vinden

Toegevoegd na 22 uur:
dus als het niet persoonlijk is, dan hoef je in principe niks leuk te vinden aan die persoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt je inderdaad seksueel tot iemand zonder er (verliefde) gevoelens voor te hebben. Dit gebeurt redelijk vaak en is zeker niet abnormaal of zo. Toegevoegd na 3 uur: Je kunt je seksueel tot iemand aangetrokken voelen zonder er verliefd op te zijn...........

iets moet je wel leuk vinden aan die persoon . Anders ga je er echt niet mee neer bed dus antwoord is NEE

Ja, dat verlangen kan er wel zijn. Lust of seksuele begeerte is het verlangen iemand `te nemen` dat wordt opgeroepen door iemands lichaam, geur of stem. Het zou dus zomaar kunnen dat je dat zou voelen voor iemand die niet aardig is, maar toch "iets" heeft. Mij lijkt het geen succes worden. Want ik denk dat als iemand niet aardig is, hij dat ook niet in bed is.

Ja dat kan heel goed. Ik kende een man die er erg aantrekkelijk uitzag; echt een stuk! Maar het was een eersteklas eikel en stom als het achtereind van een varken.

Bronnen:
eigen ervaring.

Ik persoonlijk ben van mening dat je wel iets aan die persoon leuk moet vinden wil je er seks mee hebben. Nu zag ik ergens iets over hoeren staan en dus kom ik er weer een beetje op terug. Hun zien seks als hun werk en kunnen niet voor iedere klant iets voelen.....dat is ook weer waar. Maar het gaat hier om met iemand naar bed WILLEN (dan denk ik niet dat het om beroepsmatige redenen gaat maar om plezier)....en dus ga ik niet van de hoeren uit maar dan zou je toch echt IETS leuks moeten zien in een persoon anders snap ik niet waar die WIL vandaan moet komen. Maar anderszijds zitten mannen anders in elkaar dan vrouwen, mannen kunnen gevoel en seks van elkaar scheiden en vrouwen hebben daar juist moeite mee.

Wanneer je in de puberteit zit (en sommigen op latere leeftijd ook) kan dat zeker. Iemand kan bijvoorbeeld een prachtig lichaam hebben maar een onuitstaanbaar karakter. Als sommigen de kans hebben om, (laat ons zeggen), hun noden te bevredigen met die persoon zullen ze zich op die moment van dat karakter even niets aantrekken. Je hoort toch heel vaak over 'one-night-stands'. Op de moment dat je met haar of hem naar bed wilt gieren je hormonen door je lijf, daarna komt vaak spijt of is je nieuwsgierigheid geblust. Het is algemeen geweten dat jongens dit vlugger hebben dan meisjes. Er zijn uitzonderingen natuurlijk.

Ja, als de hormonen sterker zijn dan je verstand. Want stel je voor hoe groot die kater achteraf is. Je ligt dan in bed met een kerel die wel een lekker lijf heeft maar verder niks. Zonde van jezelf. Want dat lekkere lijf van die man zal met heel veel meisjes in contact komen en dan ben jij een nummer, een niksie. Je bent meer waard!

Nee dat kan niet. Je moet IETS leuk vinden dat kan lichamelijk zijn of fysiek maar er moet iets zijn wat jou "lust gevoelens" triggert.

Dat kan. Het lastige is : waar heb je het over van tevoren en waar praat je over erna. Of je ziet elkaar en je doet 'het' onmiddellijk en je loopt daarna direct weg. Hm. Er is een boek dat heet :"Zout op mijn huid" en dat gaat over zo'n relatie. Best saai.

Ook dit is weer iets wat van persoon tot persoon verschilt. Ik heb het eens geprobeerd, maar het is niet gelukt. Maar dat wil niet zeggen dat niemand het kan.

volgens mij kan dat als het alleen maar om de sex gaat en je dit heel graag wil. het heeft dan niets met liefde voor elkaar te maken, daar moet iemand op zijn MINST toch wel heel erg leuk lief en aardig voor vinden. (kan nog deze zin nog langer maken maar dat is niet je vraag)

Wellicht een vorm van aantrekkingskracht door sexapeal maar NUL op de schaal van innerlijk?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100