Waarom worden homosexuelen niet altijd geaccepteerd bij hetro mannen, terwijl lesbiennes bij hetro vrouwen meestal wel gewaardeerd worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mannen trekken dit veeeeel meer aan, vrouwen geven hier niet zoveel om en als jij met een lesbienne omgaat denkt men niet meteen dat jij ook lesbienne bent, bij homo mannen gaat dat misschien meer op maar dat komt omdat mannen op dat gebied denk ik veel gevoelliger zijn en zij willen dan toch niet dat andere mensen dat van hun denken.

Misschien omdat mannen bang zijn/denken dat homo's gelijk iedere man bespringen die ze tegenkomen (alsof homo's geen onderscheid kunnen maken). Of omdat het gemiddeld karakter van "de homo" toch iets meer afligt van " de hetero". en dat van lesbiennes wat dichter bij dat van de "gemiddelde hetero" vrouw ligt

Mannen zijn banger en voelen zich al snel bedreigd. Vrouwen staan opener in de wereld

Mannen denken, dat als ze met homo's omgaan en met homo's gezien worden, dat andere mensen denken dat hun ook homo zijn.

Heteromannen zijn wat onzekerder over hun eigen seksualiteit; vrouwen hebben dat veel minder of maken zich daarover niet druk.

Vrouwen gaan van oudsher al wat intiemer/persoonlijker met elkaar om dan mannen. Als twee hetero vrouwen met elkaar dansten keek niemand daarvan op. Dit deden/doen ze bij gebrek aan mannen die wilden dansen. Dat zul je twee hetero mannen niet zien doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100