Waarom hebben de meeste mannen/jongens er geen problemen mee om uit de kleren te gaan?

Het valt mij op dat veel personen vh. mannelijk geslacht er totaal geen probleem mee hebben om hun geslachtsdeel te laten zien als ik met hun chat of op msn ben.Ze masturberen er vrolijk oplos,terwijl de vrouwen dit zelden doen?Missen de mannen iets waardoor zij minder schaamte hebben?
Voordat een moderator zegt dat mijn bevindingen niet te bewijzen is,en hij dus deze vraag verwijderd...ik merk het zelf steeds vaker op msn/chat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dit wel eens gevraagd aan zo'n persoontje,waarom hij zijn bezigheid laat zien voor de cam.En als antwoord kreeg ik dan 9 van de 10x:Omdat vrouwen dat volgens mij geil vinden en graag zien. Blijkbaar denken veel mannen zo,dat vrouwen masturberende mannen opwindend vinden.Wordt dus tijd dat deze mannen iets over vrouwen gaan leren. Ikzelf heb dat ook gedaan,maar dan wel alleen als die ander ook meedeed.Dat was "vroeger",nu weet ik dat je er niks aan hebt.Sexcammen kan niet tippen aan echte sex,maarja...soms kan het wel opluchten.

Mannetjes moeten reclame maken voor zichzelf, dat gebeurt in de dierenwereld ook op allerlei manieren.

ik had al gereageerd op deze vraag maar is verwijderd? ik denk gebrek aan aandacht

Human nature? Voor dit antwoord moet je via sexdrive verder terug naar voortplantings drang. Een vrouw doet er 9 maanden over om zich voort te planten en een man ca. 5 minuten. Een man moet natuursgewijs ook voor zo veel mogelijk nakomelingen zorgen. Questie van vraag en aanbod dus.

Dit is voor mannen heel opwindend om te doen. Terwijl er iemand aan de andere kant meekijkt. Het hoofd van die man krijg je nooit te zien. Ze moeten ergens mee aandacht vragen, en weten op dat moment maar met 1 manier. Het is dus blijkbaar gelukt want jou is het steeds vaker gaan opvallen.

Tjonge... Wat voor mannen ken jij? Leuk dat je dit met ons deelt, maar ik vind dat je generaliseert door je ervaringen met een aantal sneue sukkels. Die mannen missen inderdaad wel iets... Kansloos.

wat voor de man een lust is ,is voor de vrouw een last

Omdat ze misschien wanhopig zijn?

Uit verveling, om te vergelijken, om indruk te maken op de dames, etc, etc, etc.

Mannen zijn misschien wel meer gewend om voor paal te staan.... Het uit de kleren gaan is dan immers geen probleem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100