net als uber-of-meteroseksueel bij n man... heeft n vrouw ook zo'n soort seksualiteit?

Ik voel me anders dan andere vrouwen van m'n leeftijd: "ik word al heel m'n leven meer toegelaten door de jongens. En k was als kind meer n jongen, en tegenwoordig n echte (sexy)dame. Maar r blijven alleen maar jongens mij toeverlaten. En de andere meisjes die k tegenkom zijn juist heel erg van t stoere en donkere mode etc. En ik juist meer licht op klassiekrood en koningsblauw na. Maar goed, niet belangrijk eigenlijk; hoe kan t nou dat ik jongens/mannen zo "aantrek" - om t maar ff zo te zeggen - ? Want andere meisjes/vrouwen trekken NAAR elkaar, en naar mij kijken ze altijd maar de kat uit de boom etc?... Dus ben ik in de vrouwelijke vorm metero-of-uberseksueel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien val je onder de tomboys, maar wat maakt het eigenlijk uit. Als je er je tenminste goed bij voelt, niet te druk om maken

je heb de vrouwlijke massa kudde dat zijn dus alle vrouwen die denken dat zij vrouwen zijn door elkaar na te apen . en je heb individuele vrouwen die gewoon zich zelf zijn maar wel duidelijk de minderheid vormen . en daar door denken dat ze raar zijn . en kan deze individuele karakter eigenschap van een vrouw juist voor nog meer aantrekkings kracht zorgen omdat een man zich daar bij minder hoeft te bewijzen in zijn man zijn . waar door er ook meteen een veel betere ontspanning plaats in die vriendschap . en wat betreft je vraag over je seksualiteit daar van is het dus al bekend dat je op mannen valt dus ben qua seksualiteit gewoon een hetero vrouw of nog liever gezegd EEN INDIVIDUELE HETRO VROUW .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100