Hoe kan een vrouw klaarkomen? uitleg?

Weet jij het antwoord?

/2500

: http://nl.wikipedia.org/wiki/Orgasme#De_vrouw

Door stimulatie van de G spots waarbij de clitoris dan het meest effect zal geven. Dit kan je zelf doen en laten doen, wat vrijwel altijd spannender is. Langdurig, wisselende stimulatie tot vlak ONDER het hoogtepunt geeft dan uiteindelijk het diepste orgasme, waarbij je letterlijk sterretjes kunt zien. Een vaardige minnaar(es) kun je deze actie toevertrouwen, klaargemaakt worden is vrijwel altijd intenser en leuker dan "eigen werk" ofwel masturbatie. Juist de wisseling van stimulatie op de G spots kan je in vuur en vlam zetten. Neem voor intens genot hygiene en tijd. Dan kun je nog lang nagenieten en heeft ook de rest van de mensen om je heen een stralende en plezierige persoon aan je. Succes

Ik lees over clitoris IN de schede, en van G spotS..... ik ga er maar van uit dat men zich vergist ........... De G -spot bevindt zich In de vagina ( of schede zoals je wilt is hetzelfde) Wetenschappelijk is onlangs verklaard dat deze befaamde G- spot niet zou bestaan. Toch zullen heel veel mensen dit met klem tegenspreken. Er wordt ook gezegd dat de juiste plek van de G -spot gevonden kan worden omdat precies daar de vagina wand wat ruwer zou zijn. Soms is de man in staat om met de penis dit plekje te stimuleren maar vaak ook niet. door een andere houding aan te nemen kan die kans vergroot worden maar het blijft zo dat het niet altijd lukt. Een ander bekende plek waar vrouwen door stimulatie kunnen klaarkomen is de clitoris. Deze ligt boven in de vulva...De buitenste schaamstreek dus. Wat veel mensen niet schijnen te weten is echter dat er meerdere plekken zijn waar bij de juiste 'behandeling' de vrouw een orgasme kan krijgen. Net voor de vagina bv bij de kleine schaamlippen, of ook net tussen vagina en clitoris in. Veel vrouwen kunnen dan ook nog eens verschillende keren klaarkomen per plekje. Het is zelfs mogelijk, maar dat gebeurd veel minder en soms nooit, dat de vrouw ejaculeerd. Dan komt er een doorzichtig vocht vrij dat met een grote hoeveelheid naar buiten loopt of spuit vanuit de vagina. Omdat een heleboel vrouwen dit niet weten en er nooit van gehoord hebben ook, denken ze dat ze hebben geplast en zullen dat uit schaamte een volgende keer bewust of onbewust vermijden. Ook komt het veelvuldig voor dat vrouwen nooit klaarkomen. Hoe dit kan is vaak duidelijk..maar ook heel vaak niet. Het gebeurd nl ook wel dat de seksuele relatie uitstekend is..men wel geniet maar geen orgasme kan krijgen. De frustratie die er dan is komt vaak voort uit de verhalen van buitenaf....; het schijnt zo te horen en het gebeurd niet, dus is er iets niet in orde..... Vrijen, sex is alleen fijn als er een harmonie is tussen de partners ( er van uit gaand dat men vrijt met een ander) orgasme ofhet uitblijven daarvan is dan van ondergeschikt belang en zou niet moeten leiden tot frustraties of problemen.

Veel vrouwen komen niet klaar bij recht-toe-recht aan seks. De seksuele knopjes bij vrouwen liggen namelijk net buiten het "centrale" gebeuren. De G-spot, die bij een minderheid erg goed werkt ligt diep in de vagina; De meeste vrouwen krijgen een orgasme als hun clitoris EN de omgeving op de juiste manier wordt gestimuleerd. De clitoris is bij nogal wat vrouwen erg gevoelig en raakt snel overprikkeld. Wat in de omgeving lekker voelt, is voor elke vrouw anders, en verandert mee met de opwinding van de vrouw. Wat uiteindelijk tot het hoogtepunt leidt, kan in de beginfase het plezier in seks termineren. Het vergt geduld, uitproberen en toewijding van je partner.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100