Hoe kan ik het beste stiekem een vibrator kopen?

Ik ben nog geen 18 en mag dus geen seksshops in die hier te vinden zijn. Een ander probleem is dat ik het ook niet kan halen buitens huis, dus ook geen Etos. Zijn er shops waar je kan betalen met een accept-giro? Ik heb alleen een spaarrekening. Zucht, en het andere probleem is dat mijn ouderswaarschijnlijk het pakketje openen. Moet ik het aan een vriend/vriendin vragen?! Iemand die dit kent? Alvast bedankt..

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou idd bij een vriend/vriendin kunnen laten bezorgen. Maar dan weet die persoon dat je iets hebt. Je kan bij sommige sites contant aan de deur betalen. En kiezen welke dag bezorgd wordt. Wellicht in te plannen wanneer je ouders er niet zijn. Ik ken zelf geen sex shop waar ze iemand vragen om id kaart met aankoop van een vibrator. Dat zou je kunnen proberen (mits je niet 12 bent ofzo. Maar lijk je tegen de 18 dan maken de meeste shops geen probleem) maar ben jij ervan overtuigd dat je ouders het niet leuk vinden dat je er 1 hebt. Het is toch goed voor de ontwikkeling van je lichaam om te weten wat je lekker vind en wat niet?

Gewoon online bestellen. Pakjes kunnen onder rembours of pakje-gemakje (afhalen bij een afhaalpunt).

Bij veel drogisterijen verkopen ze ze ook, daar mag je ze gewoon kopen en contant afrekenen. Kijk eens bij de Etos of DA daar liggen ze bij de Durex in het schap (bij veel van de filialen).

Trek je niets van een ander aan! Koop gewoon in Amsterdam bij Mail & Female een vibrator en betaal cash. Hele aardige dames met verstand van zaken geven je daar ook nog eens goed advies. Die gaan vast niet naar je leeftijd vragen.

vroeger organiseerden wij in een zaaltje in een cafè nu en dan lady`s night avonden met een tranentrekkende meisjesfilm iedereen nam dan lekkere hapjes mee de cafèbaas zorgde voor cocktails zoete girlie meezing muziek EN een videratorparty consulente gegarandeerd gezellige avond en iedereen ging met zijn nieuwe aanwinsten en een dikke glimlach weer tevreden naar huis kan je ook doen bij een begripvolle oudere zus/tante b.v. erg leuk ook voor een 18de verjaardag ! http://www.ladiesnight.nl/ is een goeie maar er zijn er nog veel meer.

In een sexshop vragen ze echt niet naar je ID. Gewoon naar binnen lopen en je laten voorlichten/vragen wat je wilt hebben.

Als je het heel graag anoniem wil doen dan is het nooit verstandig om je eigennaam te gebruiken als "nickname" op een site ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100