Wat heb je voor geaardheid als je over het algemeen (als vrouw zijnde) op mannen valt, maar niet uitsluit dat dat nooit op een vrouw zou kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan ben je een twijfelende heterofiel.

Hetero die open staat voor experimenten.

Je vraagstelling is door de dubbele ontkenning (niet uitsluiten dat iets nooit gebeurt) wat verwarrend. Je bedoelt waarschijnlijk dat je niet uitsluit dat het ooit gebeurt. In dat geval ben je overwegend heteroseksueel en sta je open voor eventuele relaties met vrouwen. Dat heet dan bi-seksueel. Maar wat maakt het uit wat voor label je erop plakt? Je wordt verliefd op de persoon, niet op het geslacht.

Dan ben je een realistische hetero denk ik. Want ik geloof zelf die mensen die oh zo zeker weten dat ze 100% hetero (of homo, wat dat aangaat) zijn niet. Ze schreeuwen zó hard dat ze geen enkele twijfel hebben dat ik daardoor juist ga denken dat ze die wel hebben. En ik geloof zelf ook dat niemand 100% het een of het ander kan zijn. Je bent nu hetero, waarschijnlijk, maar wie weet wie je ooit tegen zult komen en wat er dan zal gebeuren - je sluit in elk geval niets uit.

Dan ben je bischierig!

Biseksueel sluit ik ook niet uit, naar het schijnt zijn veel mensen zo maar door opvoeding en alles wat je rondom je ziet is het altijd man/vrouw dat vele mensen er niet bij stil staan. De ene persoon zal wel wat meer aantrekkingskracht hebben voor mannen dan andere. Denk dat het heel moeilijk is om een label op iemand te plakken, maar het maakt niet uit welke geaardheid je hebt. Je word verliefd op een persoon niet het geslacht. Zelf heb ik gevoelens voor een vrouw maar durf toch ook niet met 100% zeggen dat ik lesbis ben, ookal heb ik nog nooit gevoelens gehad voor een jongen, dusja.. Denk dat ik me gewoon beter voel bij vrouwen.

Dan ben je een 18-jarige die het, zoals zoveel mensen van die leeftijd, nog niet precies weet. Als vrouw over het algemeen op mannen vallen maar niet uitsluiten dat dat ooit (neem ik aan dat je bedoelt) op een vrouw zou kunnen, is geen geaardheid. Dat is een normale jong-volwassene zijn. En het zegt nog steeds bijzonder weinig over wat uiteindelijk je geaardheid zal blijken te zijn. Wat zorglijker is, is hoezeer je hiermee geobsedeerd bent. Dit is al de zoveelste keer dat je een variatie op deze vraag stelt. Ik vraag me inmiddels serieus af of die obsessie geen ziekelijke vormen begint aan te nemen en of je hierbij (de neiging tot obsessie, niet de vraag naar je geaardheid) geen professionele hulp bij nodig hebt. GV kan je die hulp niet bieden. Wij zijn geen hulpverleners. Als je keer op keer hetzelfde blijft doen, zul je steeds dezelfde resultaten krijgen. Wij kunnen je nog wel 100 keer vertellen dat het normaal is om op jouw leeftijd nog niet helemaal te weten wat je geaardheid is, en nee, dat dat dus niet speciaal betekent dat je lesbisch of zelfs bi bent. En we kunnen je ook nog 100 keer gerust proberen te stellen dat zelfs áls je lesbisch of bi zou zijn, daar niets mis mee is en dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Als je onze antwoorden niet wilt of kunt accepteren, is de oplossing echt niet om het tig keer opnieuw te vragen.

Je bent dan naar mijn mening gewoon Hetero, ik denk dat er bij elk mens, man of vrouw wat dan ook wel ietsjes BI-seksueels in zit. Ik weet dat veel mannen dit zwaar ontkennen maar dat komt door onze opvoeding. Vrouwen zijn toch ook niet meer BI omdat ze minder moeite hebben om met vrouwen te zoenen. Mannen maken er gewoon een veel groter issue van en dat komt door de opvoeding en cultuur. - ik denk dat er in iedereen een beetje BI zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100