Wij (man en vrouw) zijn benaderd door vrienden om het een keer met z'n vieren te doen. Wie heeft hier ervaring in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, ik heb hier ervaring mee, al was het niet met mensen met wie we al lang bevriend waren. 'Technisch' gezien hoeft het niet ingewikkelder te zijn dan met zijn tweeën, emotioneel gezien kan het dat wel zijn. We hebben meegemaakt dat het leuk, mooi en ongecompliceerd was, maar ook dat één van het andere stel zo gespannen was dat hij bijna flipte. Zelf hebben we nooit spijt gehad. Ik zou wel aanraden om alleen aan zoiets te beginnen als alle 'deelnemers' goed in hun vel zitten, en hetzelfde gezegd kan worden voor de drie relaties: die tussen jullie als stel, die tussen hen als stel, én die tussen jullie allemaal als vrienden. Persoonlijk zou ik me eerder zorgen maken om mijn vriendschap dan om mijn relatie. Als stel kun je van jezelf waarschijnlijk wel inschatten of dit iets voor jullie is. Van je vrienden is dat lastiger inschatten. Als het bij hen niet helemaal goed zit, heb je kans dat je de vriendschap kwijtraakt omdat ze het door deze ervaring te 'raar' vinden om met jullie om te blijven gaan.

Ja, ik heb daar ervaring mee. Ik vind het met meer dan twee 'ingewikkeld. Doe liever een keer aan partnerruil als alle vier dat willen. Maar misschien speelt verborgen homoseksualiteit ook een rol en dan lost partnerruil niets op. Ik vindt het geen negatieve ervaring, maar ik vind het gewoon minder leuk.

maak van te voren goede afspraken met elkaar waarin iedereen aangeeft wat hij wel en niet wil. vaak valt de eerste keer wat tegen omdat er vaak een bepaalde spanning hangt. Toegevoegd na 1 minuut: als een van de personen het niet meer ziet zitten stoppen maar er wel met elkaar over praten.

Geen ervaring, maar wél heel veel over gelezen - mag dat óók? Je moet van te voren over een paar dingen goed nadenken : en daarna ook bepraten met je partner: vind je het opwindend, om je partner heel erg te zien genieten met een andere man/vrouw? lijkt het je leuk eens verwend te worden door zowel een vrouw als een man? lijkt het jou erg lekker, zowel een man als een vrouw over het hele lichaam te 'knuffelen'? kan je, nadat je elkaar alle vier in zo'n uitgelaten en ongebreidelde stemming hebt gezien, nog gezellig met elkaar over koetjes en kalfjes praten bij de barbeque en de kaartavondjes? kan je, als jouw partner het helemaal het einde vond, terwijl het voor jou meer een uhmmmnouja-ervaring was, bij een volgende keer weer meedoen, of, in het omgekeerde geval, doet jouw partner weer lekker mee, als jij dit helemaal te gek vond, maar je partner was er minder 'weg' van? zijn jullie er alle vier van overtuigd, dat jullie elkaar allevier opwindend en sexueel aantrekkelijk vinden? dat ieder standje en iedere combinatie 'mág', en dat je er tamelijk onbevangen mee kunt omgaan? Als je op alles 'ja' kunt zeggen, én je hebt de sketch van Paul van Vliet over 'partnerruil' met z'n vieren bekeken, zou ik zeggen : ga ervoor... Een mens moet aan het einde van zijn leven alléén spijt hebben over de dingen, die hij níét gedaan heeft, vind ik....

Slechte ervaringen door "deelnemers"die zich niet aan afspraken en vooraf besproken "regels" konden houden toen puntje bij paaltje kwam.

ik ben van mening dat als je dit soort dingen gaat doen er iets niet klopt in je relatie . ook vind ik het een soort van zoeken wat je partner je niet kan geven ,qua bevrediging. denk hier maar goed over na want je relatie zal nooit meer hetzelfde zijn .

Geen ervaring, maar denk dat het net als kwartetten is. In ieder geval veel Succes.!

Je kan wel sex hebben met mensen die achteraf je vrienden worden,als de sex in het verleden ligt, maar als je sex gaat hebben met je huidige vrienden ligt daarna de vriendschap in het verleden.Doe het niet, je wil je vrienden toch niet kwijt?

Dit lijkt me typisch zo'n fantasie die je om praktische redenen beter een fantasie kunt laten... Leuk als je er met je vrienden samen over kan fantaseren (heb je samen een 'geheimpje') maar als je het uitvoert maakt het dingen wel ingewikkeld. Je kunt nú wel logisch beredeneren dat het voor je vriendschap en voor je relatie niks uitmaakt, maar er hoeft er maar ééntje bij te zijn die het anders ervaart en je hebt de poppen aan het dansen nadat je het gedaan hebt.

Ja. Ik heb wel ervaring maar daar heb je niets aan. Wij zullen wel verschillend zijn dus heb je aan mijn adviezen ook niks. Zelf ervaren en dan je conclusie trekken.

lijkt me niet zo slim om het met vrienden te doen ik heb er geen ervaring mee maar wel gehoord van mensen die dat wel gedaan hebben die vriendschap is kapot is dat wel waarde dan vraag je af natuurlijk is altijd leuk spanning in je relatie nieuw dingen ontdekken, maar is parenclub niets voor jullie , maar als het idee was van die vrienden niet van jullie zou ik er mee toch uitkijken .

Verschrikkelijk not done en zelfs nog wat lowww, ofwel ordinair om het met z'n viertjes te doen.. Hebben jullie niet genoeg aan elkaar?!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100