Hoe kan ik tegen gaan dat ik niet zo moe ben en in slaapval na de sex?

Weet jij het antwoord?

/2500

Door te gaan seksen na het wakker worden.

Beter plannen ('schat, zullen we vanavond eens lekker vroeg onder de wol gaan' wink wink...)

Vaak oefenen, het kost gewoon veel energie.

Dat je moe wordt betekend dat de sex heel goed was. Ik zie het probleem niet. Verder samen slapen daarna is toch juist heel fijn?

Bij een orgasme komt er een stofje vrij waarbij je moe word.. daar kun je dus niets aan doen..

Maak je niet zo moe... Wie vraagt dat van je? Niet je partner, want die is niet moe als het over is... Het doet me denken aan mijn dochter, di8e was net 2 jaar en ze kwam huilend naar mij: Pap mijn vinger doet zo´n pijn... Ik zeg laat eens zien dan, je die is helemaal rood, wat is er gebeurd dan? Je zegt ze, elke keer als ik erop bijt doettie pijn... Stop er dan toch mee, zeg zei ik tegen haar en tegen jou wil ik zeggen, stop er dan toch mee, maak je niet zo moe...

Door niet egoistisch te zijn. Ik blijf juist wakker en wil weer een keer. Als je direct inslaap valt heeft je partner je niet geboeid of jij haar niet. Er is ook iets als nagenieten. Mannen tooooooch.

Bronnen:
Ervaring

Dit gaat vanzelf over naarmate je langer en vaker seks hebt. Is het zelfde verhaal als te snel ejaculeren. Maar als je gaat douchen na de seks of je even gaat opfrissen ben je wel weer wakker en kan je nog wel een uurtje wakker blijven. Of drink een redbull...:P

Deels komt dat door stoffen die vrijkomen na je orgasme. Dat kun je niet voorkomen, dus je zou kunnen proberen om te zorgen dat je niet al te moe bent als je er aan gaat beginnen.

Om te voorkomen dat je meteen in slaap valt na de sex, zou je uit bed kunnen gaan (als het daar is gebeurd).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100