Waarom masturberen jongens in de puberteit?

Weet jij het antwoord?

/2500

omdat ze er dan achter kom dat dat lekker kan zijn en ze dan beginnen met expirimenteren.

Nou niet alleen in de pubertijd hor! Volwassen mannen ook! :)

Om je spanning kwijt te raken! als je bier lekker vind: Drink je bier, dus ja, zo ook met andere dingen.. Toegevoegd na 1 minuut: OOOOH waarom in de puberteit pas! Zeg dat dan meteen! Nou, pas in de putberteid gaan de hormonen spelen, een vrouw is op haar 6de (meisje dus) toch ook niet vruchtbaar? Dan heb je die drang ook niet

Vóór de puberteit heeft het nog weinig zin, want dan krijgen ze nog geen orgasme. Er zijn wel veel kleine jongetjes die aan hun piemel vriemelen omdat het lekker aanvoelt, maar het leidt niet tot een hoogtepunt.

Omdat jongens in de pubertijd geslachtrijp worden. De hele onwikkeling van de puber wordt beinvloed door hormonen en staat in deze periode in het teken van sexualiteit en daarom hebben ze veel behoeft aan aftrekken. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens erg lekker. Overgens is het bij meisjes ook zo dat ze meer behoefte hebben aan zelfbevrediging tijdens de pubertijd.

De hormonen gieren door je lijf ,en je ervaart dat een zaadlozing prettig is.

Omdat het het prettigste vorm van een klotegevoel is :P Toegevoegd na 23 seconden: 2e het moet natuurlijk een de zijn

Gewoon omdat ze het lekker vinden.De eerste 20 jaar zijn ze daar zoet mee. De eerst volgende 20 jaar hebben ze de vrouwtjes die het doen en de 20 jaar hierna doen ze het weer zelf en de laatste 20 jaar houden ze het voor gezien.

Bronnen:
Ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100