Hoeveel procent van de vrouwen en hoeveel procent van de mannen zijn in Nederland intiem geschoren?

In Azie weet ik dat men het liefst niet scheert en Amerika juist wel. Ik vroeg me af hoeveel procent het in Nederland is?En ik denk meer vrouwen dan mannen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bijna alle mannen (92%) hebben graag dat een vrouw haar bikinilijn onthaart, omdat het verzorgder (70%), mooier (60%) en sexier (53%) is. Een kwart heeft er geen probleem mee als de vrouw haar bikinilijn niet heeft onthaard. Een derde van de mannen vindt een niet onthaarde bikinilijn echter niet mooi om te zien en 16% vindt het zelfs vies. Een op de vijf vindt het een probleem als dit niet is gedaan voor een vrijpartij, een kwart van deze mannen is meteen niet meer opgewonden. Afknappers zijn een slecht verzorgde bikinilijn (31%) of rode bultjes / irritaties (15%). Mannen geven aan dat ze de Brazilian (21%) en Hollywood (20%) het mooiste model bij een vrouw te vinden. Volgens mannen komen de Driehoek (20%), Hollywood (19%), Fullwax (15%) en Brazilian (14%) het vaakst voor bij hun partners. Ze verwachten echter dat andere vrouwen het meest het ‘Brazilian’ (23%) model hebben. De voorkeur voor een bepaald model wordt bij mannen gevormd omdat ze dit model sexy of mooi vinden. Zeer weinig mannen vinden het mooi als vrouwen hun schaamhaar kleuren. De helft van de mannen communiceert zijn voorkeur voor de bikinilijn aan zijn partner. Wist je dat de helft van de mannen de eigen schaamstreek onthaart.

Bronnen:
http://startpagina.paginablog.nl/startpagi...

Het percentage mensen dat zegt schaamhaar in de bikinilijn of oksel haar 'lelijk' of 'afstotelijk' te vinden is de afgelopen 2 jaar toegenomen: van 64 procent in 2006 naar 85 procent in 2008. Ik neem voor het gemak maar aan, dat de mensen die het lelijk vinden, ook het scheerapparaat/mes ter hand nemen.

Bronnen:
http://www.beautynieuws.nl/nieuws/729/Scha...

Ik heb geen idee hoeveel procent er intiem geschoren zijn. Ik hoor er in ieder geval niet bij...

Vroeger (tot 100 jaar terug) was het 0% en het wordt nagenoeg 100% en op dit moment ligt het percentage ertussen in... Azië loopt heel ver achter op de rest van de wereld en Nederland maar een beetje... Dus pak hem beet 50% is intiem geschoren... Maar als ik op de plaatjes afga, die ik zo wel eens ooit voorbij zie komen, dan lijkt het wel 100% te zijn...

Als ik in de sauna rondloop, dan is het daar ongeveer 50%. Het wordt wel steeds meer.

ik denk ongeveer 50 % en ook een groot deel doet het alleen in de zomer denk ik in de bikini tijd.

Ik heb even bij de buren geteld: ik schat 50 %

Nou dat weet ik zo net nog niet. De meeste mannen van tussen 30 - 60 zijn geschoren. Ik denk dat 70 % vrouwen en 60% mannen.

Bronnen:
Heb ik ergens gelezen. Weet niet meer waar

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100