Hoe zorg je ervoor dat je meer ejaculeert bij het klaarkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan hiervoor een potje met pillen kopen waardoor er meer uitkomt en met een smaakje maar waarom zou je de hoeveelheid willen veranderen?

Heel lang uitstellen. Maar mogen dit soort vragen hier eigenlijk wel? Mijn seksueel getinte vragen werden allemaal verwijderd omdat er kleine kinderen meelezen...

Hoe meer je klaarkomt des te minder je ejaculeert! Hoe minder je klaarkomt des te meer je ejeculeert! Deze twee dingen zijn omgekeerd evenredig aan elkaar

Met Volume 500 tot wel 500% meer sperma. Zeggen ze. Ik beloof niets, en geloof er ook niets van. Maar baat het niet (en heb je eerst goed de ingredienten bijsluiter en dergelijke hebt gelezen) dan schaadt het hopelijk ook niet.

Bronnen:
http://nl.volume500.com/

Je moet daar geen aandacht aan besteden, dat leidt alleen maar af. En vooral geen pornofilms kijken. Daar staan special effect mensen met pakken yoghurt klaar om de boel op te leuken.

een dagje of wat er tussen laten zitten om wat druk op te bouwen en je krijgt een eruptie zo groot als de mount st helens ( mei 1980)

Gewoon een paar dagen er tussen en per keer zovaak mogelijk

Bronnen:
eigen bron.

Huh? Waarom? Zet een pot behangplakkerslijm gemengd met het vocht van een pot zure haringen naast je bed als je partner er op kickt.... Iew..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100