Welke natuurlijke middelen bestaan er die erectie stimulerend zijn voor mannen?

Hallo,

ik had graag willen weten welke natuurlijke (voedings)middelen er zoal bestaan waarvan ze bekend zijn die erectie stimulerend zijn voor mannen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gezond eten, voldoende beweging, niet roken en drinken. Dat zijn de beste erectie-bevorderende dingen die je kunt doen, en ze zin nog gezond ook. Logisch, een gezond lichaam presteert beter, ook in bed. Alles wat je aan troep eet, rookt en drinkt heeft invloed op je lichaam en je bloeddruk en je conditie, en DUS ook tussen de beentjes. VAn sommige voedingsmiddelen wordt wel beweerd dat ze het libido verhogen, maar dat staat los van je potentie. Overige middeltjes (kruiden, pillen, supplementen) , of ze nu natuurlijk genoemd worden of niet, zijn er vooral om geld uit je zak te kloppen.

Geen enkele. Er zijn aanwijzingen dat zink een rol speeld bij ons libido. Er is echter niet bewezen dat het slikken van zink het libido ook verhoogd. En dan hebben we het alleen over het libido, niet over de erectie. Verder is er geen voedingsmiddel wat ook maar enige geloofwaardigheid heeft om erectie stimulerend te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100