Voorhuidreconstructie, hoe en wat?

Dit onderwerp las ik op het internet, ja ik ben besneden en d.m.v. voorhuidreconstructie kan men weer een voorhuid krijgen? oid.

Als ik een slappe penis heb dan zit mijn 'vel' losjes, nergens last van. Maar als ik een stijve heb, dan zit het allemaal wel heel erg strak. Wat mastruberen moeilijk maakt. Seks ook denk ik.

Ik ben destijds om medische redenen besneden, denk er nog dagelijks aan, heb er psychisch zowel lichamelijk last van, vooral psychisch.

Mijn vraag, kan d.m.v. voorhuidreconstructie mijn problemen worden opgelost?

Alvast bedankt,

Toegevoegd na 1 uur:
Graag zou ik letterlijk gezegd, gewoon mijn voorhuid terug willen. (psychisch dus) Hopelijk kunnen jullie dit indenken!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je psychisch je voorhuid graag terug wilt hebben is natuurlijk een ding. Lichamelijk zie ik overigens geen redenen om een voorhuid te hebben. Ik ben niet besneden en tijdens sex is het juist de bedoeling dat je eikel bloot komt te liggen omdat dat juist het gevoelige gedeelte is. Iemand die besneden is heeft daar juist voordeel van, omdat de eikel altijd bloot ligt en daardoor een hogere gevoeligheidsgrens heeft. Hij kan langer doorgaan. Daarnaast is het ook nygienischer. Er kan zich geen vuiligheid ophopen tussen vel en eikel. Vind je masturberen in dat geval pijnlijk is het zaak een glijmiddel daarbij te gebruiken. Je moet ook niet masturberen door je vel over je eikel proberen te trekken maar door met je vingers over je eikel te glijden. En met glijmiddel is dit toch een stuk prettiger. Overigens kun je ook babyolie gebruiken als glijmiddel. Is goedkoper en het ruikt ook nog eens lekker. Voor sex hoef je je geen zorgen te maken. Indien de vrouw voldoende opgewonden is gaat dat allemaal vanzelf. En anders is een glijmiddel ook daar aanbevoelen. Maar dat geld ook indien de man niet besneden is. Voor je psychische klachten denk ik dat je je goed moet realiseren dat zo'n reconstructie niet zomaar iets is en dat je lid ook verprutst kan worden. Daarbij wegen naar mijn mening de voordelen (als die er al zijn) niet op tegen de eventuele nadelen.

Als jij last ondervind van je besnijdenis, of het nu lichamelijk is of psychisch is, dan moet je zeker met iemand die je er meer over weet gaan praten. Een voorhuid is zeker genotsverhogend tijdens sexuele handelingen. Dus ik zou zeggen ga om te beginnen eens met je huisarts praten... kijken wat hij er van zegt. Misschien is je probleem dat je alleen meer glijmiddel moet gebruiken. maar misschien heb je er meer aan om wat plastische chirurgie te ondergaan. succes

Als het nu te strak zit wordt het lastig, een te strakke voorhuid is juist een medische reden om te besnijden. Zonder wat meer informatie (en eigenlijk ook foto's) is er weinig te vertellen. Maar daar is goeievraag minder geschikt voor en daarmee kan je ook beter naar meer gespecialiseerde fora. En natuurlijk naar een arts. Ik weet niet precies waar je psychisch last van hebt, maar op http://www.besnijdenisinfo.nl/ kom je ook minder leuke foto's tegen. Ook valt het niveau me daar tegen. Aan de andere kant wel lotgenoten, met ervaring. Probeer het eens met (veel) glijmiddel (olijfolie werkt ook) en/of met een condoom.

Dat je moeilijk kunt masturberen is juist een pluspunt!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100