Zijn er nog *echte* hetero vrouwen? En zo ja, is dat nog steeds de meerderheid?

Hallo, rare vraag misschien, maar ik stel deze vraag omdat dit me nogal in de war brengt. Ik ben zelf een jonge hetero man, maar in tegenstelling tot veel andere mannen vindt ik dat hele "bi-schierige"/bisexueele gerotzooi van vrouwen helemaal niet opwindend. Ik zie en hoor het overal om me heen. Zijn wij mannen niet interessant genoeg, in het algemeen? Ik vraag me af; zijn er nog wel 100% heterovrouwen, of hebben ze allemaal lesbische fantasieen/experimenten/gevoelens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, en ik ken er zat. Maar zoals Suzy al schreef, zit er tussen de twee uitersten (100 % hetero, 100 % homo) een heel scala van mensen die wel enigszins tot vrij sterk gevoelens heeft bij sex met het eigen geslacht. Soms alleen in de fantasie, en steeds vaker ook in de praktijk. Het gekoketteer met lesbische sex van de laatste jaren is echter bij úitstek een uiting van heterosexualiteit, en heeft nadrukkelijk de bedoeling mannen helemaal gek te maken. Maar blijkbaar dus niet alle mannen. Gelukkig maar ; smaken verschillen. Échte bixesualiteit ,waarbij iemand in potentie zowel voor een vrouwelijk als een mannelijke levenspartner zou kunnen kiezen afhankelijk van op welk 'mens' hij of zij verliefd wordt, komt veel en veel minder voor. En ik heb ook ondanks het hedendaagse gekoketteer niet de indruk gekregen dat in die situaties mensen vaker zijn gaan 'kiezen' voor een homo-relatie. Het is inderdaad een klein beetje een modeverschijnsel. In alles heb je tegenwoordig mode (omdat mensen elkaar aansteken) en dus ook in sex. In de jaren 60/70 was het partnerruil en groepssex, in de jaren 80/90 had je veel leer en soft SM, en zo zijn momenteel inderdaad zoenende vrouwen, geschoren geslachtsdelen en anale sex weer even flink in de mode. Dikke kans dat dat over een paar jaar weer wat anders is. Maar al met al blijven er meer dan genoeg mensen over voor wie al die 'rare fratsen' niet hoeven (de meerderheid, schat ik) en zou ik me nog even nergens zorgen over maken.

Ja hoor. Ik ben een hetero vrouw bv.

Ik denk dat überhaupt weinig *mensen* 100% hetero (of 100% homo) zijn. Het verschil is dat het voor vrouwen steeds meer geaccepteerd is om te experimenteren, terwijl onder hetero mannen je nog steeds geacht wordt iedere vorm van mannelijke homoseksualiteit een beetje vies te vinden.

Iemand die heteroseksueel is valt op mensen van het andere geslacht. Dus mannen die op vrouwen vallen en vrouwen die op mannen vallen zijn allemaal heteroseksueel. Dit zegt dus iets over de seksuele geaardheid van mensen...!

Als een vrouw ook verliefd kan worden op een andere vrouw, er ook een vaste relatie mee kan hebben net zoals ze dat met een man zou kunnen hebben, dan pas vind ik iemand echt bi-sexueel. Alleen maar vrouw-vrouw sex is voor de lust, de ***ligheid, uit nieuwsgierigheid om een fantasie waar te maken, en heel vaak voor het opwinden van de man ook nog.

Het lijkt wel een Hype momenteel, je hebt gelijk.. komt misschien ook door al die vrije party's van de laatste tijd.. alles kan alles mag image.. hoe noemen ze het ook alweer.. swingers?? volgens mij gaat het hier niet alleen om partnerruil maar ook het experimenteren met elkaar..vooral vrouwen, en naar horen schijnt het dat mannen het toch erg opwindend vinden om 2 vrouwen met elkaar te zien..

Jawel hoor ! Ik ben een 100% hetero vrouw. Ik kan een vrouw best wel mooi vinden, maar niet begeren ;-)

Vreemd, ik vind bisexuele vrouwen wel erg opwindend, als ze tenminste qua uiterlijk ook nog een beetje te hachelen zijn. Toch zie ik alleen maar honderd procent hetero vrouwen om me heen, die nooit eens een potje met elkaar gaan zoenen. Kortom, ik zou me niet zoveel zorgen maken als ik jou was.

Hey, natuurlijk zijn er hetero vrouwen! Dat je het meer ziet komt vooral door de media tegenwoordig. Het is net als ander nieuws. Honderd jaar geleden, als er een ramp was in indonesie of zo, dan duurde het drie weken voor dat nieuws ons bereikte, nu rapporteren ze doorlopend, en zie je dus meer, vaker, en ook dingen die je niet weten wilt. Alles kan en mag tegenwoordig, maar daardoor ontstaan er ook momenten dat mensen zich afvragen van goh, is er in de wereld nog iemand normaal? Ikke hetero!!

Ja, Tuurlijk , maar je ziet het inderdaad wel steeds vaker dat vrouwen "dingen" doen met andere vrouwen. Ik denk dat ze dat doen omdat mannen het sexy vinden als 2 vrouwen iets met elkaar doen. Ze krijgen dan aandacht van die mannen en voelen zich misschien wat zelfverzekerder als ze die aandacht hebben gehad.

Ja, hier ook nog een 100% hetero vrouw. Bij de gedachten alleen al iets met een andere vrouw te moeten doen ga ik over mijn nek.

Nee hoor, alle hetero vrouwen zijn uitgestorven, net zo als alle hetero mannen. Wil je met me naar bed schat (aannemende dat je een man bent) en rekening houdende met het feit dat iedere man een homoman is. ?

de echte vraag moet zijn: zijn er nog *echte* homosexuele vrouwen? ik denk niet dat er ooit homosexuele mensen zijn geweest. ik heb er geen onderzoek naar gedaan, maar voor zover ik weet zijn er ook geen homosexuele dieren. dieren leven op instinct, net als dat wij dat deden, vroeger. omdat wij "slimmer" zijn geworden hebben we bepaalde ideeen ontwikkeld en hebben we onze instinct naast ons gelegd. homosexueel is dus niet van nature, maar alleen maar een idee. hadden we onze instincten nog zouden er ook geen homosexuele mensen zijn. (ik wil er nog even bij zeggen dat dit niet antihomosexueel is, maar alleen maar een theorietje.)

Ik ben hetero en dat zal ik ook blijven.Ik houd wel van vrouwen en zeker van mijn vriendinnen ik knuffel ze ook uit liefde maar dat is toch op een andere manier .Zonder dat ik daar sexuele verlangens bij heb.

Ha, die BeetjeInDeWar; Mannen of vrouwen die experimenteren buiten hun eigen geaardheid zijn daarmee echt nog niet ho of bi. Het kan gewoon voor de kick gebeuren, of om bevestigd te zien dat ze wel degelijk 'echt' he zijn.

Ja en ik ben d'r een van. Ben voor de volle 100% hetero. Er lopen ook in mijn ogen best mooie vrouwen rond hoor, maar ik kan er niet opgewonden door raken.

De 100% hetero vrouwen zijn aan het uitsterven, het is namelijk heel erg trendy om bi te zijn onder vrouwen of op zn minst bi-schierig. 9 op de 10 vrouwen heeft al eens een seksuele ervaring met een andere vrouw gehad of is het van plan te proberen. Ze willen me alleen nooit zeggen wanneer en waar is dat is nou jammer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100