Hoe krijg je iemand makkelijk(er) in je bed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ok, de nette versie: - zorgen dat diegene erg dronken wordt - sexy flirten - sexy kleding dragen - kleine aanrakingen, steeds meer, steeds gewaagder, wat sexy dingen fluisteren en de knop gaat zo om. Als dat allemaal niet werkt, geen moeite meer doen...

Zorgen dat ie slaap heeft

Probeer er mee te trouwen. Garantie tot de voordeur.

Probeer eens een patiëntenlift.

Alles uit de kast halen van jezelf, met zoveel charme kan dan toch niemand jou meer weigeren. Succes

Je dekbed van je bed afhalen!

Zeggen dat de kinderen vanavond niet thuis zijn

Probeer dit eens http://www.klara.nl/Drogist/Stimulerende-Middelen/SEX-SUGAR-EXTRA-STRONG/ Toegevoegd na 34 minuten: bron http://www.erotoko.com/spanish_fly_extra.php

Als iemand niet geneigd is om uit vrije wil in jouw bed te stappen, laat het dan zo.Je bespaart beiden een genante ervaring.

Wat dacht je van gewoon vragen, moet kunnen anno 2009

Zeg dat je van hem/haar houdt... En doe alsof je het echt meent, zodanig dat die ander het gelooft...

Wat wel eens wil helpen als diegene al bij je thuis is, is om het huis heel warm te stoken. Dan gaat er al gauw een kledingstuk uit, en daarna nog een enzovoort..

Laat de persoon struikelen.

Leg chocolademintjes op je kussen.

We gaan het nog eens proberen: "Makkelijker het bed in krijgen." Wanneer er echt liefde is tussen twee mensen komt en ontstaat dit vanzelf en heb je er niks voor nodig. Wanneer je iemand 'het bed in moet zien te krijgen' betwijfel ik of dit liefde is, allicht meer lust. Wat je in ieder geval niet moet doen is iets in de trant van geweldsverheerlijking zoals iemand (illegale) drugs toedienen bijvoorbeeld. Dit is gewoon ziek.. De gedachte alleen al..

Lok persoon naar slaapkamer Doe slaapkamerdeur open Leid persoon naar binnen plaats persoon naast bed sla het dekbed terug Klop het kussen lekker op Vlei persoon zachtjes neer Sla dekbed weer terug en stop persoon lekker in. Welterusten

zorgen dat je zo de moeite waard bent om bij in bed te kruipen

zeer sterke drank laten drinken.

Zorg voor een gaaf bed net als ik en laat de vlammen er af slaan !!

Door te zeggen "als je nu lief mee gaat naar bed dan mag je je schoentje zetten en wie weet krijg je wel een kadootje"!!!

Eens in de historie was er eens een dude die Casanova heet. Misschien heeft die wat literatuur achtergelaten of zijn er dingen over hem en zijn tactieken geschreven. Een dudad uit de historie, een hertogin wiens naam ik ben vergeten, voerde haar gast(en) chocolademelk; heel effectief. Iets wat ik hier ter plekke verzin zou zijn; iemand uitnodigen om te komen eten/ergens gaan eten, en kijken of je per conversation en/of lichaamstaal iemand gezellig kan maken. Als je helpt koken of na het eten (bank) bijvoorbeeld, tegen iemand aan gaan hangen alsof je dat bij iedereen doet (zonder te blozen). Je hebt trouwens mensen die dat vermoedelijk normaal vinden; Jort Kelder deed dat bij mensen die hij interviewde voor Bij ons in de PC. Er is ook een personage op de duitse televisie (de bi olli [oliver] uit een soap). Zoekterm ollian op youtube is vrij leerzaam. Olli en zijn geliefde flirten niet echt maar Olli is wel een ster in plakkerig zijn 'zonder aanstoot te geven'.

Door zelf de leunstoel te nemen, dan maar?

De makkelijkste manier ie bellen naar een speciaal escort bureau. Kost wat geld, maar gegarandeerd succes en er na geen uren napraten.

Als dat te makkelijk gaat, moet je je afvragen of je wel de juiste bedpartner gevonden hebt.

De lat lager leggen

Hangt ervan af. Ben je aantrekkelijk? Zijn je verleidingskunsten goed? Tilliften zijn ook een mogelijkheid en zijn er in diverse uitvoeringen. Niet zo bekend, maar ook een glijmat kan zeer effectief zijn.

Een beetje opvrijen en dan zelf naar beld gaan

zeggen dat je een verrasing hebt .....

Door de lamp en verwarming in de woonkamer vast uit te doen.

(GHB) WERKT GEGARANDEERT !! is wel ilegaal ... Toegevoegd na 14 uur: het is ook maar een geintje cindy ...kan toch ook wel eens ?

Het trapje weer terug zetten bij de hoogslaper.

net als ik bij een beddenzaak gaan werken, je houd je kleren aan en krijgt iedereen plat ;-)

romantiek is de oplossing ben een beetje creatief met jezelf!!!!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100