Tot welke leeftijd kan je sex hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot de leeftijd dat het lichamelijk lukt, dit is per persoon verschillend. Toegevoegd na 35 seconden: Er zijn hulpmiddelen mogelijk als glijmiddel en viagra.

aan het hebben van sex is geen maximale leeftijd gebonden,zeker als u het begrip sex ruim kunt opvatten. zelfs aanraken kan een vorm van sex zijn.

Tot de dag dat je sterft. Net als bij autorijden is er wel een minimumleeftijd (al is die bij sex niet zo streng), maar geen maximum (ook al presteer je niet zo veel meer). Elke vorm van lichamelijke intimiteit is sex, desnoods in je eentje, en dat kun je tot op oge leeftijd volhouden. Gelukkig is er niemand die je op een gegeven moment vertelt dat je er maar eens mee moest stoppen.

Je wil het natuurlijk wel eens echt van iemand horen,nou mijn vrouw en ik zijn 70 jaar en ja wij hebben nog sex. Geloof mij of niet,het is zelfs beter als toen wij 20 waren , het is allemaal rustiger, je kent elkaar door en door. Natuurlijk zijn wij geen uitzondering, je kan (als je gezond blijft)dit best lang volhouden hoor.

Zolang de ander het nog leuk vindt :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100