Ik heb minder behoefte aan seks dan mijn vriend, wat kan ik hieraan doen?

Mijn vriend en ik zijn nog erg jong (20) en zijn nu 1,5 jaar samen. De laatste paar maanden hebben we een soort patroon ontwikkeld. Hij heeft elke dag zin in seks en ik niet, ik wil gewoon graag met hem knuffelen, maar als ik dit doe dan probeert hij meer. Soms geef ik hier aan toe en hebben we seks, wat vaak niet al te spannend is. Meestal hebben we alleen fijne seks als ik hier toe het initiatief neem. (+/- 1 a 2 keer per week)

Toegevoegd na 16 minuten:
We praten erg goed met elkaar hier over. Hij heeft er begrip voor maar voelt zich soms wel gefrustreerd, wat mij weer een schuldgevoel geeft.

Ik slik ook de pil. (stediril 30)

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewon sex geven, anders gaat hij stiekem buiten 'eten'.... en dat kan het einde van jullie relatie zijn. Toegevoegd na 2 minuten: Ik zie dat je ook de pil slikt, het lijkt mij goed idee met jou huisarts er over te praten. Je ben NIET de enige, met deze gevoelens.

NIET GEWOON SEKS GEVEN! Praten is goed, zeg dat het iets meer zou moeten betekenen. Een vluggertje kan altijd een keer maar laat je normaal gewoon eerst goed verwennen: knuffelen, strelen en zo.

gewoon zeggen dat je r geen zin in hebt en dat moet hij maar accepteren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100