Wat betekent BDSM en SM en wat doe je dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bondage ...?.... Sado masorchisme. (m = moeilijk woord... Schrijf ik t goed?) Vastbinden, dominantie en onderdanigheid in het liefdesspel.

BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominantie, Submissie, Sadisme en Masochisme SM staat voor de laatste van dit rijtje: Sadisme en Masochisme Bondage: vastbinden van de partner, beperken van bewegingsvrijheid Discipline: bestraffen (echt of gespeeld) Dominantie: overheersen, uitoefenen van macht Submissie: het onderwerpen aan de overheersing Sadisme: veroorzaken van pijn Masochisme: ondergaan van pijn Als je bovenstaand overzicht leest, kun je vast al van alles bedenken. Dàt is het dan ook. Het is zo breed dat het ondoenlijk is om alle mogelijkheden te benoemen. De fantasie van de mens is de grens! Vaak overlappen de verschillende vormen elkaar nogal. BDSM is daarom een algemene benaming, die de duidelijkheid geeft dat het om 'extremere vormen' van seksbeleving gaat.

Bovenstaand antwoord is idd volkomen duidelijk en vrijwel volledig Ik kan er nog aan toevoegen dat het altijd met wederzijds goedvinden en instemming plaatsvind en dat er vrijwel altijd gebruik gemaakt wordt van en "stopwoord" zo als "genade" Er is altijd een sub ( onderdanige/ masochist) en een Dominant - de grap is dat de Dominant officieel de "baas"is en bepaalt wat er gebeurt, maar feitelijk is de sub de geen die de grenzen bepaalt, hij of zij bepaalt hoe ver de dominant uiteindelijk kan en mag gaan. Als de sub een masochist is dan geniet deze van pijn, je hebt ook subs die bijvoorbeeld alleen onderdanig willen zijn, of graag vastgebonden willen worden etc. etc. vaak is het een combinatie van veel van deze zaken waarbij de behoeftes van beide partners aan bod komen. Soms vragen mensen,:"wat er nu zo leuk aan is?" ik beantwoord die vraag meestal met de wedervraag, :"Wanneer ben jij voor het laatst een uur of 6 sensueel bezig geweest met je partner? ( ik vorige week nog namelijk :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100