Wat kan je het beste doen tijdens het vrije dat de condoom heel blijft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen naalden gebruiken. Letten op haakjes aan je nagels. Als je ook anaal gaat een ander condoom gebruiken. Verder gewoon gebruiken waar hij voor is, dan blijven ze in de regel heel.

De juiste maat gebruiken! Een condoom dat te klein is kan zo strak zitten dat het zeer ongemakkelijk aanvoelt en zelfs pijn gaat doen. Ook is de kans dat een condoom knapt / scheurt vele malen groter als het condoom te strak zit. Een glijmiddel gebruiken.

Bronnen:
www.veiligglijden.nl

Als je tijdens het vrijen wilt dat de condoom heel blijft, dan gebruik je hem niet. Laat je hem lekker in de verpakking zitten. Weet je zeker dat de condoom heel blijft. Maar formuleer je vraag eens beter. Wat wil je nou weten? Ik zou zeggen lees de gebruikshandleiding. Als je een condoom gebruikt zoals je hem hoort te gebruiken, kan er (bijna) nooit iets mis gaan. Ik ga er trouwens geen link bij zetten. Op google zijn miljoenmiljard websites te vinden over hoe je een condoom moet gebruiken.

Bedenk dat vrijen met een condoom wat meer wrijving kan opleveren dan zonder. Ook al zijn condooms vaak bedekt met een smeermiddel. Het is dus belangrijk dat je vriendin goed opgewonden blijft. En anders een extra smeermiddel gebruiken. Verder kan er weinig misgaan met condooms. Geen scherpe nagels bij het condoom houden. Goed afrollen over de hele lengte van de penis. En na het klaarkomen meteen terugtrekken. en met je vingers het condoom dan vasthouden zodat dat ook meekomt. Toegevoegd na 1 minuut: smeermiddel = glijmiddel

Als je een condoom op een normale manier gebruikt (bij elk pakje condooms zit een gebruiksaanwijzing) dan gaat deze niet zomaar kapot. Gebruik geen huis- tuin- en keukenmiddeltjes als glijmiddel. Als je toch gaat extra glijmiddel gebruikt (kan nooit kwaad) gebruik dan glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis, dat speciaal voor het vrijen is bedoeld. Gebruik geen glijmiddelen of andere producten op oliebasis. Na +/- 15 minuten met een condoom te hebben gevreeën kun je het best een nieuwe om doen. En een laatste, heel belangrijke tip: gebruik nooit 2 condooms over elkaar, dan gaan ze juist eerder stuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100