Hoi, ik raak opgewonden van vrouwen en zelden verliefd. Ik ben bang voor vrouwen. Manne winden me niet op,maar raak wel vaak verliefd. Ben ik nu homo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar is maar 1 manier voor om daar achter te komen, probeer het eens met een man

Nee, je bent mens. Probeer jezelf niet in een hokje te plaatsen. Jij bent jezelf, een uniek mens met eigen gevoelens en behoeftes, dat hoeft geen naam te hebben. Namen maken je alleen maar nog meer in de war omdat je dan weer gaat twijfelen als je niet aan alle voorwaarden voldoet die bij dat hokje passen. Denk dus niet in hokjes, maar denk dat je een mens bent met zo je eigen gevoelens en die hoeven niet te voldoen aan welk hokje dan ook :-) Uniek zijn is juist iets moois!

Misschien ben je wel biseksueel. Ook in hetero-relaties komt het trouwens vaak voor dat je op de andere sekse niet verliefd raakt maar wel opgewonden of andersom. Omdat jij gevoelens hebt bij beide seksen zou ik als ik jou was eerst eens proberen om een relatie aan te gaan met de man waarop je verliefd bent. Dan is het wel handig als hij ook verliefd is op jou. Maak er samen een mooie relatie van en dan komt de seks vanzelf wel vanuit het gevoel van liefde en intimiteit dat je dan samen hebt opgebouwd.

Nee, je zegt zelf dat vrouwen je opwinden en mannen niet. Dus geen homo. Waarschijnlijk een gevalletje te weinig zelfvertrouwen tav vrouwen.

Nee dat betekend gewoon dat je meer kunt opschieten met jongens.

Ben je bang voor vrouwen in het algemeen? Heb je wel vriendinnen? Probeer eens om naar vrouwen als "mens" te kijken, en niet alleen als het fenomeen vrouwmens. Misschien zul je dan ontdekken dat vrouwen niet eens heel wezenlijk anders zijn, maar ook personen met angsten, zorgen en onzekerheden. Net als jij... Probeer eens vriendschappelijke relaties aan te knoppen met die rare wezens en probeer ze eens een beetje te leren kennen. Want volgens mij ben je bang voor iets wat je helemaal niet kent! Waar je nu uiteindelijk op valt kun je dan later altijd nog bedenken. Dat is dan wel weer een heel typisch onderwerp wat je met een vriendin goed kan bespreken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100