gaat je penis krom staan van het teveel trekken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee. Dat de penis niet helemaal recht naar voren wijst komt doordat je penis vaak in een bepaalde positie hangt, links- of rechtsdragend dus. Echt krom als een banaan is gewoon aangeboren. Niks om je druk over te maken trouwens, het zal het seksueel genot van een vrouw hooguit ten goede komen.

Nee. De lengte, dikte en ook de vorm van je penis wordt al tijdens de zwangerschap bepaalt. Sommigen die zich dagelijks aftrekken hebben een (bijna) rechte penis, en sommigen die nooit trekken hebben een kromme of scheve.

nee is erfelijk bepaald want bij sommige zou die nu al een hoek hebben gemaakt geloof ik hahaha

Let op: een penis kan wél degelijk krom groeien of gaan staan ten gevolge van kleine onderhuidse bloedingen en beschadigingen die voor littekenweefsel zorgen waardoor de penis (vaak op latere leeftijd) nog krom(mer) kan gaan staan. Dit heet de ziekte van Peyronie. Dit is echter wel redelijk zeldzaam. Een normale kromme penis wordt ook veroorzaakt door verhardingen in de vliezen van de zwellichamen in de penis, maar deze zijn inderdaad erfelijk bepaald / aangeboren. Er gaan echter ook theorien op dat erecties in de pubertijd in een strakke broek of op andere wijze 'geblokkeerd' worden, voor kleine onderhuidse wondjes zorgen die weer voor littekenweefsle en dus een verharding van het zwellichaamvlies vormen en dus de penis krom laten groeien. Maar op antwoordt te geven op je vraag: nee, masturbatie kan geen kromme penis veroorzaken, tenzij je heel rare fratsen uithaald.

Ha, die Ferdieg; Het zou normaalgesproken niet moeten kunnen, maar als je eraan twijfelt kun je het om en om met je andere hand proberenen. Toegevoegd na 42 seconden: -en, dus....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100